X
Suport teixit productiu local
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte, 24 de maig de 2008  -  10 h matí
Exposició sobre termalisme al Centre Cívic
Oberta fins al 25 de maig

Cartell exposició termalismeL'exposició Termalisme a prop de Barcelona, una experiència relaxant dóna a conèixer les cinc viles termals de la província de Barcelona (Caldes de Montbui, Caldes d'Estrac, Tona, La Garriga i Arenys de Mar) i quins són els beneficis pel cos i la ment que proporcionen aquestes aigües. La mostra arriba ara a Sant Vicenç de Montalt, on es podrà visitar al Centre Cívic El Gorg del 5 al 25 de maig.

La mostra Termalisme a prop de Barcelona, una experiència relaxant està formada per 15 plafons distribuïts en tres àmbits d'informació. Presenta, d'una banda, la naturalesa i la història del termalisme, promovent els balnearis del programa de Termalisme de la Diputació i els municipis que els acullen i, d'altra banda, mostra la tradició mil·lenària del termalisme i potencia la imatge de salut, benestar i modernitat dels balnearis.

L´exposició inclou un joc que busca la interacció amb el visitant mitjançant un seguit de preguntes i respostes sobre temes curiosos relacionats amb els usos de l'aigua termal i un concurs en el que podran participar tots els visitants i optar a un premi que pot anar des d'un tractament termal d'un dia en un balneari fins a una estada de cap de setmana en algun dels balnearis de la província.

HORARI

De dilluns a divendres: de 10.00 a 20.00h
Dissabtes i diumenges : d´11.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h
Festius que no s´escaiguin en diumenge: tancat

Lloc: Centre Cívic El Gorg
Ho organitza: Regidoria de Cultura en col·laboració amb la Diputació de Barcelona
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Exposició
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^