www.svmontalt.cat


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número d'abril de la revista d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a la programació cultural estable i potent que està impulsant la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions.

La revista també inclou informació sobre les jornades de portes obertes de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers, la renovació dels segell Biosphere de sostenibilitat per a la platja, la nova campanya a favor de la tinença responsable de mascotes o la intensificació de les tasques de manteniment i neteja a la zona del golf, entre d'altres temes d'actualitat.

Com és habitual, aquest InfoMontalt també inclou la secció dedicada a l'EcoGest, que en aquesta ocasió ens recorda com hem de separar els redius i on dipositar-los, l'editorial de l'alcalde, Javier Sandoval, i la secció 'La tribuna política' amb els escrits de les cinc forces amb representació al plenari. A la contraportada trobareu l'agenda amb les activitats que es duran a terme durant el mes d'abril. 

Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt d'abril:


InfoMontalt abril 2024

InfoMontalt abril 2024

Fitxer: InfoMontalt_123_Abril_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1012.59 kB

Publicat el 05.04.2024