X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arriba una nova edició del butlletí municipal 'InfoMontalt'


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número d'abril de la revista d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a la programació cultural estable i potent que està impulsant la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions.

La revista també inclou informació sobre les jornades de portes obertes de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers, la renovació dels segell Biosphere de sostenibilitat per a la platja, la nova campanya a favor de la tinença responsable de mascotes o la intensificació de les tasques de manteniment i neteja a la zona del golf, entre d'altres temes d'actualitat.

Com és habitual, aquest InfoMontalt també inclou la secció dedicada a l'EcoGest, que en aquesta ocasió ens recorda com hem de separar els redius i on dipositar-los, l'editorial de l'alcalde, Javier Sandoval, i la secció 'La tribuna política' amb els escrits de les cinc forces amb representació al plenari. A la contraportada trobareu l'agenda amb les activitats que es duran a terme durant el mes d'abril. 

Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt d'abril:


InfoMontalt abril 2024

InfoMontalt abril 2024

Fitxer: InfoMontalt_123_Abril_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1012.59 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^