Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Promociˇ de la vilaPromociˇ de la vilaPortada - Promociˇ de la vila - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛mica
Ofertes de feina
Consulta les ofertes laborals
Logo Reempresa
Vols cedir o reemprendre un negoci?
Promociˇ de la vila
Promociˇ Econ˛mica
Guia comercialSegons l'Estudi de diagnosi i desenvolupament estratŔgic del Maresme, Sant Vicenš de Montalt serÓ un dels municipis de l'entorn de Matarˇ amb major ritme de creixement. Seguint aquesta lÝnia de treball, la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica tÚ com a principal objectiu articular l'estratŔgia de desenvolupament local al voltant del Pacte Territorial del Maresme, amb la fita d'aconseguir que Sant Vicenš creixi econ˛micament de forma sostenible, amb mÚs i millors llocs de treball, i amb mÚs cohesiˇ social.

Des d┤aquesta └rea, es treballa per promoure, desenvolupar i impulsar el conjunt de l'activitat econ˛mica del municipi, per tal de potenciar el naixement de nous projectes empresarials i econ˛mics i consolidar els sectors amb mÚs capacitat de generar ocupaciˇ, a partir dels recursos locals existents, com poden ser el sector turÝstic, la restauraciˇ, el comerš i el patrimoni cultural.
 

GentA l┤hora d┤assolir aquests objectius, la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica tÚ molt clar que, en un mˇn on les fronteres desapareixen, ja no tenen sentit els lÝmits dels termes municipals. Els ens supramunicipals han d'anar prenent cos per realitzar actuacions concretes, mantenint els valors diferencials de cada municipi. Ha arribat l'hora de pensar globalment i d'actuar localment de forma conjunta amb la ciutadania i la iniciativa privada.

diariServeis de Promociˇ Econ˛mica

Des d┤aquesta └rea us facilitarem tota la informaciˇ i assessorament necessari mitjanšant els nostres serveis de:

  • SERVEI LOCAL D'OCUPACIË: Informaciˇ, orientaciˇ i suport a la recerca o millora de l'ocupaciˇ.
  • EMPRESA I AUTOEMPRESA: Us oferim assessorament i informaciˇ per tal que pugueu portar a terme les vostres iniciatives empresarials i els vostres projectes, prospecciˇ empresarial, i detecciˇ de les necessitats del teixit empresarial.
  • FORMACIË: Cursos, seminaris i xerrades
Dades de contacte


Regidora de Promociˇ Econ˛mica:

Gemma Duran 
gduranf@svmontalt.cat

TŔcnica d'Ocupaciˇ:
Marta Rosario
promocioeconomica@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
Ajuntament 
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfons:
93 791 47 18 
93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
Dilluns, dimecres i divendres,
de 9:00h a 14:00h

 

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona