X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Promoció de la vila > Promoció Econòmica i Ocupació
Botó que mostra/amaga menú lateral
Promoció Econòmica i Ocupació
Guia comercialSegons l'Estudi de diagnosi i desenvolupament estratègic del Maresme, Sant Vicenç de Montalt serà un dels municipis de l'entorn de Mataró amb major ritme de creixement. Seguint aquesta línia de treball, la Regidoria de Promoció Econòmica té com a principal objectiu articular l'estratègia de desenvolupament local al voltant del Pacte Territorial del Maresme, amb la fita d'aconseguir que Sant Vicenç creixi econòmicament de forma sostenible, amb més i millors llocs de treball, i amb més cohesió social.

Des d´aquesta Àrea, es treballa per promoure, desenvolupar i impulsar el conjunt de l'activitat econòmica del municipi, per tal de potenciar el naixement de nous projectes empresarials i econòmics i consolidar els sectors amb més capacitat de generar ocupació, a partir dels recursos locals existents, com poden ser el sector turístic, la restauració, el comerç i el patrimoni cultural.
 

GentA l´hora d´assolir aquests objectius, la Regidoria de Promoció Econòmica té molt clar que, en un món on les fronteres desapareixen, ja no tenen sentit els límits dels termes municipals. Els ens supramunicipals han d'anar prenent cos per realitzar actuacions concretes, mantenint els valors diferencials de cada municipi. Ha arribat l'hora de pensar globalment i d'actuar localment de forma conjunta amb la ciutadania i la iniciativa privada.

diariServeis de Promoció Econòmica

Des d´aquesta Àrea us facilitarem tota la informació i assessorament necessari mitjançant els nostres serveis de:

  • SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ: Informació, orientació i suport a la recerca o millora de l'ocupació. Es presta els dimecres amb cita prèvia.
  • EMPRESA I AUTOEMPRESA: Us oferim assessorament i informació per tal que pugueu portar a terme les vostres iniciatives empresarials i els vostres projectes, prospecció empresarial, i detecció de les necessitats del teixit empresarial.
  • FORMACIÓ: Cursos, seminaris i xerrades
Dades de contacte

Regidora:
Gemma Duran 
gduranf@svmontalt.cat

Tècnic de Promoció Econòmica i Ocupació:
Cristian Giró
promocioeconomica@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
Ajuntament 
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfons:
93 791 47 18 
93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és:

  • Dimecres: de 9:00h a 14:00h i de 16.00h a 18.30h
  • Dijous: de 9.00h a 13.00h

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^