Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Ofertes de feina
Consulta les ofertes laborals
Logo Reempresa
Vols cedir o reemprendre un negoci?
Promociˇ Econ˛mica
Servei Local d'Ocupaciˇ

EscrivintDes d┤aquest Servei volem fomentar la creaciˇ de llocs de treball i la inserciˇ laboral dels ciutadans de Sant Vicenš de Montalt, oferint-los orientaciˇ laboral i assessorament per a la recerca de feina. Actualment, aquest servei compta amb prop de 300 persones registrades a la Borsa de treball com a demandants de feina. El Servei Local d'Ocupaciˇ facilita la recerca de feina, ja sigui mitjanšant la nostra pr˛pia borsa de treball o pel suport personalitzat, ofertat als nostres usuaris.

 

Com a centre colĚlaborador del Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya posem a la vostra disposiciˇ diferents serveis: des de la confecciˇ del currÝculum vitae fins a la recerca de feina.

 • Elaboraciˇ de CurrÝculums Vitae

  Per formar part de la base de dades d'aquest  Servei, cal que confeccionem el teu currÝculum i per tant, haurÓs de demanar dia i hora amb la tŔcnica d'Ocupaciˇ.

 • Ofertes

  Si cerques un lloc de treball o vols canviar la teva feina actual, a l┤Oficina del Servei Local d┤Ocupaciˇ, trobarÓs un Tauler d'ofertes que t┤interessaran.

  TambÚ, prŔvia validaciˇ, podreu accedir a les ofertes de treball de la pÓgina web del servei Xaloc  que agrupa les ofertes gestionades als Serveis Locals d'Ocupaciˇ adherits a XALOC.

 • Plans i Nous Filons d'Ocupaciˇ

  GENT
  Aquests projectes estan subvencionats per la Generalitat de Catalunya, i permeten la contractaciˇ de treballadors desocupats de Sant Vicenš de Montalt, per a la realitzaciˇ d┤obres i serveis d┤interŔs general i social. Els plans i filons, aixÝ com d'altres subvencions en matŔria d'ocupaciˇ, que aquest Servei gestiona, ofereixen la possibilitat de fomentar i afavorir l┤ocupaciˇ de colĚlectius amb dificultats d┤inserciˇ laboral.

 • Club de Feina

  Aquest servei tÚ com a objectiu oferir un espai d'accÚs a la informaciˇ i a l'assessorament tŔcnic a persones en situaciˇ d'atur o que volen millorar la seva ocupaciˇ.

  Les sessions del Club de feina es fan els  darrers dimecres de mes al  Telecentre . Els usuaris que accedeixin a aquest servei podran aprendre a consultar les ofertes de treball a travÚs d'Internet, i tambÚ de la premsa especialitzada en aquest sector. Se┤ls orientarÓ i aprendran tŔcniques per adrešar-se a les empreses, Ús a dir, per fer l'autocandidatura i per redactar el currÝculum. Un dells objectius especÝfics d'aquest projecte, Ús elevar el nivell de motivaciˇ, seguretat i autoconfianša en la recerca de feina.

Dades de contacte

Regidora de Promociˇ Econ˛mica: 
Gemma Duran
gduranf@svmontalt.cat

TŔcnica d'Ocupaciˇ:

Marta Rosario
promocioeconomica@svmontalt.cat

Trobareu el Servei Local d'Ocupaciˇ a:
Ajuntament
C/ Sant Antoni, 13 (2a planta)
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfons:
93 791 47 18 
93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
Dilluns, dimecres i divendres,
de 9:00 a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona