X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Promoció Econòmica i Ocupació
Servei Local d'Ocupació

EscrivintDes d'aquest servei volem fomentar la creació de llocs de treball i la inserció laboral dels ciutadans de Sant Vicenç de Montalt, oferint-los orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina. Actualment, aquest servei compta amb prop de 300 persones registrades a la Borsa de treball com a demandants de feina. El Servei Local d'Ocupació facilita la recerca de feina, ja sigui mitjançant la nostra pròpia borsa de treball o pel suport personalitzat, ofertat als nostres usuaris.

 

Com a centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya posem a la vostra disposició diferents serveis: des de la confecció del currículum vitae fins a la recerca de feina.

 • Elaboració de Currículums Vitae

  Per formar part de la base de dades d'aquest  Servei, cal que confeccionem el teu currículum i per tant, hauràs de demanar dia i hora amb la tècnica d'Ocupació.

 • Ofertes

  Si cerques un lloc de treball o vols canviar la teva feina actual, a l'Oficina del Servei Local d'Ocupació, trobaràs un Tauler d'ofertes que t'interessaran.

  També, prèvia validació, podreu accedir a les ofertes de treball de la pàgina web del servei Xaloc  que agrupa les ofertes gestionades als Serveis Locals d'Ocupació adherits a XALOC.

 • Plans i Nous Filons d'Ocupació

  GENT
  Aquests projectes estan subvencionats per la Generalitat de Catalunya, i permeten la contractació de treballadors desocupats de Sant Vicenç de Montalt, per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social. Els plans i filons, així com d'altres subvencions en matèria d'ocupació, que aquest Servei gestiona, ofereixen la possibilitat de fomentar i afavorir l´ocupació de col·lectius amb dificultats d´inserció laboral.

 • Club de Feina

  Aquest servei té com a objectiu oferir un espai d'accés a la informació i a l'assessorament tècnic a persones en situació d'atur o que volen millorar la seva ocupació.

  El Club de Feina s'ofereix el dimecres a l'Ajuntament amb cita prèvia. 

Dades de contacte

Regidora de Promoció Econòmica: 
Gemma Duran
gduranf@svmontalt.cat

Tècnic de Promoció Econòmica i Ocupació:

Cristian Giró
promocioeconomica@svmontalt.cat

Trobareu el Servei Local d'Ocupació a:
Ajuntament
C/ Sant Antoni, 13 (2a planta)
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfons:
93 791 47 18 
93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

Horari:

 • Dimecres: de 9:00h a 14:00h i de 16.00h a 18.30h
 • Dijous: de 9.00h a 13.00h
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^