Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Ofertes de feina
Consulta les ofertes laborals
Logo Reempresa
Vols cedir o reemprendre un negoci?
Promociˇ Econ˛mica
Empresa i Autoempresa

Servei d┤Empresa
OficisDes d'aquest Servei, es treballa per promoure, desenvolupar i impulsar el conjunt de l┤activitat econ˛mica del municipi, per tal de consolidar els sectors amb mÚs capacitat de generar ocupaciˇ, a partir dels recursos locals existents, com poden ser el sector turÝstic, la restauraciˇ, el comerš i el patrimoni cultural. Si ets empresari, en aquest espai t┤oferim: Pymes
 • Informaciˇ sobre l'entorn econ˛mic i empresarial
 • Informaciˇ i assessorament sobre trÓmits administratius, ajuts i subvencions, aspectes laborals i capacitaciˇ de recursos humans
 • Informaciˇ i desenvolupament de programes per fomentar l'˙s de les tecnologies de la informaciˇ i la comunicaciˇ.
AQU═  trobareu el Calendari de Festes de l┤Any 2009, amb totes les festes laborals de Catalunya i Sant Vicenš de Montalt. MagatzemOfertes d┤espais al Centre CÝvic “El Gorg” Si necessites disposar d┤algun espai on realitzar xerrades, actes, esdeveniments o qualsevol tipus d┤activitat, des del Departament de Promociˇ Econ˛mica posem al teu abast espais on poder fer-ho:
 • Sala d┤Actes
 • Tallers
 • Despatxos
Per solĚlicitar un espai, nomÚs cal que contactis amb nosaltres, pots venir a veure┤ns, trucar-nos o fer la tramitaciˇ via internet, a travÚs de la Finestreta Digital. Borsa de Treball FÓbricaSi estÓs buscant candidats per treballar a la teva empresa, l┤└rea de Promociˇ Econ˛mica de l┤Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt t┤ho posa fÓcil: Adreša't a nosaltres i et posarem en contacte amb la Borsa de Treball, formada per usuaris del nostre municipi. Clicant AQU═(2) , podrÓs descarregar-te l┤imprŔs que haurÓs de fer-nos arribar amb totes les dades de la teva oferta laboral.
Servei d┤Autoempresa
El gener de 2006, la Generalitat de Catalunya va concedir a l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt l'homologaciˇ com a entitat colĚlaboradora del departament de Treball i Ind˙stria, amb la corresponent acreditaciˇ per donar assessorament als emprenedors, mitjanšant el Servei d'Autoempresa. Sabem que el suport als emprenedors genera sinergies positives per al territori (creaciˇ de riquesa i llocs de treball). Per aix˛, davant les demandes i la necessitat dels nostres usuaris, i amb la colĚlaboraciˇ de la Generalitat de Catalunya, la Diputaciˇ de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme, estem oferint als nous emprenedors informaciˇ, ajuts i assessorament per a la creaciˇ de noves empreses. Xarxa Emprenedoria del MaresmeQuŔ Ús la Xarxa Emprenedoria del Maresme – XEM? La XEM (Xarxa d┤Emprenedoria del Maresme) la promouen conjuntament el Consell Comarcal del Maresme i el parc cientÝfic i de la innovaciˇ Tecnocampus Matarˇ-Maresme. Sorgeix del Pla EstratŔgic del Maresme per crear una oferta conjunta dels serveis p˙blics que existeixen a la comarca per donar suport a les persones emprenedores amb ganes de crear una empresa, amb la voluntat de proporcionar a aquests serveis el valor afegit que l┤usuari necessita. Aquest servei tÚ com a finalitat:
 • Fomentar l┤esperit empresarial
 • Orientar i guiar els possibles emprenedors
 • Donar suport a les persones que volen crear la seva pr˛pia empresa
 • Potenciar la formaciˇ dels nous emprenedors
 • ColĚlaborar, ajudar i reconduir les seves iniciatives
 • Informar de les ajudes destinades
 • Ajudar a les noves empreses, facilitant tota la informaciˇ que els hi calgui per al seu  bon funcionament
Si tens una iniciativa i vols que t┤ajudem a tirar-la endavant, haurÓs de demanar dia i hora  per fer la primera entrevista, en la qual establirem l┤estratŔgia que farÓs servir per conŔixer les possibilitats d┤Ŕxit del teu projecte.
Dades de l'Ómbit

Regidora de Promociˇ Econ˛mica:
Gemma Duran
gduranf@svmontalt.cat

TŔcnica d'Ocupaciˇ:
Marta Rosario
promocioeconomica@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
Ajuntament 
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfons:
93 791 47 18 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús: 
Dilluns, dimecres i divendres,
de 9:00h a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona