Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Serveis a les personesServeis a les personesPortada - Serveis a les persones - Sanitat, Salut P˙blica i ConsumSanitat, Salut P˙blica i Consum
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Serveis a les persones
Sanitat, Salut P˙blica i Consum

Cuidem i eduquem en la SALUT

Targeta sanitÓriaEl ritme de vida actual ha situat la preocupaciˇ per la salut en primer pla a les nostres ciutats. Tenir cura, protecciˇ i prevenciˇ davant malalties o seqŘeles de les persones de la nostra societat Ús una prioritat a la qual cal destinar recursos i eines suficients. Per aquest motiu, des d┤aquesta └rea vetllem perquŔ el conjunt de la ciutadania tingui una atenciˇ com cal. I aix˛ implica no nomÚs potenciar hÓbits alimentaris i higiŔnics saludables sinˇ tambÚ educar i assessorar a la poblaciˇ i, en especial a aquells sectors amb un clar factor de risc, com ara els adolescents pel que fa als temes de la sexualitat i les substÓncies addictives.
 
Algunes de les tasques encomanades a la Regidoria de Sanitat sˇn:

  • L┤estudi, definiciˇ i proposta d┤estratŔgies, plans, projectes i directrius en matŔria de salut p˙blica.
  • L┤atenciˇ, diÓleg i relaciˇ amb els ciutadans, els colĚlectius, les entitats, associacions, empreses, organitzacions i institucions en relaciˇ a l'Ómbit de la salut p˙blica.
Raspalls de dentsDonat l┤interŔs que tÚ aquesta regidoria en l┤educaciˇ per a la salut, com procÚs de formaciˇ i de responsabilitzaciˇ de  l'individu a fi que adquireixi els coneixements, les actituds i els hÓbits bÓsics per a la defensa i la promociˇ de la salut individual i colĚlectiva, es treballa amb les escoles del municipi i d┤altres regidories mitjanšant diferents campanyes i programes especials per a segments de poblaciˇ, com ara els escolars (fluoraciˇ dental), els joves (sida, tabaquisme, drogues), la gent gran i les dones.

TelŔfon atenciˇ sanitÓriaEn aquesta pÓgina trobareu tota la informaciˇ relativa als diferents Ómbits de la sanitat de Sant Vicenš de Montalt (consultoris, campanyes, notÝcies,etc.), aixÝ com algunes adreces que us poden ser de gran utilitat:

PerquŔ millorar la salut de Sant Vicenš i  vetllar per la promociˇ, la prevenciˇ i educaciˇ en la salut  per tal de completar les necessitats mÚs immediates dels ciutadans, en l┤Ómbit de la medicina tradicional i tambÚ de les medicines alternatives, Ús un dels objectius d┤aquesta regidoria no dubteu a fer-nos arribar els vostres suggeriments, comentaris, dubtes, queixes o consultes mitjanšant un correu.
Dades de la regidoria
 

Regidora
M. Llu´sa Grimal
mallgrimal@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
C/ Sant Antoni, 13

08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9h a 14h
Dimecres: de 16 a 19.30h


Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona