X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salut
Cuidem i eduquem en la SALUT

Targeta sanitàriaEl ritme de vida actual ha situat la preocupació per la salut en primer pla a les nostres ciutats. Tenir cura, protecció i prevenció davant malalties o seqüeles de les persones de la nostra societat és una prioritat a la qual cal destinar recursos i eines suficients. Per aquest motiu, des d'aquesta àrea vetllem perquè el conjunt de la ciutadania tingui una atenció com cal. I això implica no només potenciar hàbits alimentaris i higiènics saludables sinó també educar i assessorar a la població i, en especial a aquells sectors amb un clar factor de risc, com ara els adolescents pel que fa als temes de la sexualitat i les substàncies addictives.
 

Atès l'interès que té aquesta regidoria en l'educació per a la salut, com procés de formació i de responsabilització de l'individu a fi que adquireixi els coneixements, les actituds i els hàbits bàsics per a la defensa i la promoció de la salut individual i col·lectiva, es treballa amb els centres educatius i d'altres regidories mitjançant diferents campanyes i programes especials per a segments de població, com ara els escolars (fluoració dental), el jovent (sida, tabaquisme, drogues), la gent gran o les dones.

Perquè millorar la salut de Sant Vicenç i vetllar per la promoció, la prevenció i educació en la salut per tal de completar les necessitats més immediates dels ciutadans, en l'àmbit de la medicina tradicional i també de les medicines alternatives, és un dels objectius d'aquesta regidoria no dubteu a fer-nos arribar els vostres suggeriments, comentaris, dubtes, queixes o consultes mitjançant un correu.
Dades de la regidoria
Responsable polític: Mati Pérez
perezsm@svmontalt.cat
 
Responsable tècnic: Montse Villagrasa
mvillagrasa@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
C/ Sant Antoni, 13

08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9h a 14h


Alertes sobre medicaments i altres productes  Organització Mundial de la Salut  Ministeri de Sanitat i Consum  Departament de Salut - gencat 

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^