Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Sanitat, Salut Pública i Consum
Infermera virtual

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.CONSELLS DE SALUT


(12/08/2019)

Arxiu externPer gaudir plenament del mar aquest estiu, informa’t prèviament de les espècies marines perilloses i de les zones amb risc de lesions, com ara els esculls de corall.

(29/07/2019)

Arxiu externUn dels més importants és beure sovint i en petites quantitats, per evitar la distensió gàstrica, que també produeix disminució de la sensació de set.

(15/07/2019)

Arxiu externPlanifica amb anterioritat l’activitat, informa’t de les condicions climatològiques i assegura’t de tenir una base de preparació física.

(02/07/2019)

Arxiu externSi tens pensat agafar un avió aquestes vacances, és important que coneguis la síndrome de la classe turista per prevenir-la. Si vols saber quines són les mesures de prevenció, consulta’ns.

(17/06/2019)

Arxiu extern

Si no vols tenir un ensurt, tingues en compte aquestes recomanacions:

 

  • Si elaboreu vosaltres mateixos la coca, recordeu les normes d'higiene i de manipulació d'aliments per tal d'evitar el risc de contaminació.
  • Si compreu la coca en una botiga, assegureu-vos que és un establiment que compleix amb la normativa per tal de garantir la seguretat en el seu consum.
  • És important mantenir les coques (si porten crema o nata) refrigerades, per tal de no trencar la cadena del fred i així evitar la proliferació de microorganismes que les poden contaminar.

Aquestes mesures poden semblar molt òbvies, però són molt importants per tal de gaudir dels aliments d'una forma segura.

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^