Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Serveis a les personesServeis a les personesPortada - Serveis a les persones - Participaciˇ CiutadanaParticipaciˇ Ciutadana
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Serveis a les persones
Participaciˇ Ciutadana

Logo Participaciˇ CiutadanaLogo Participaciˇ CiutadanaLogo Participaciˇ CiutadanaLogo Participaciˇ CiutadanaLogo Participaciˇ CiutadanaParticipaciˇ ciutadana

       


ParticipaciˇDes de l┤Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt i des de la Regidoria de Participaciˇ Ciutadana, especialment, fem una aposta per impulsar la participaciˇ ciutadana i l'associacionisme com un dels eixos bÓsics de l┤activitat polÝtica municipal. I precisament la participaciˇ ciutadana comporta una relaciˇ de qualitat, de compromÝs i de responsabilitat, entre els poders p˙blics i la ciutadania.

Sesiˇ de Participaciˇ CiutadanaDes del mes de febrer de 2005, Sant Vicenš ja disposa d┤un Reglament de Participaciˇ Ciutadana i d┤una Carta dels Drets i Deures dels Ciutadans. Aquest Ús un projecte pioner a la comarca del Maresme, que tÚ com a principals objectius fomentar i potenciar el diÓleg i la participaciˇ activa de la ciutadania en l┤acciˇ p˙blica, i difondre la cultura dels drets humans i el civisme com a forma de convivŔncia.

Amb aquest Reglament es vol potenciar i fomentar el teixit associatiu de Sant Vicenš i vertebrar noves eines i mecanismes de diÓleg social i treball conjunt, que permetin que la participaciˇ ciutadana esdevingui quelcom habitual i quotidiÓ en el desenvolupament social, cultural i cÝvic  del nostre poble.

TambÚ hem posat en marxa un nou servei de consulta, adrešat a les entitats i associacions perquŔ pugueu presentar les vostres propostes i suggeriments, ja sigui presencialment a les oficines de l┤Ajuntament els dimecres de 9:00 a 14:00, o a travÚs del correu de la Regidoria participacio@svmontalt.cat.

Logo Participaciˇ CiutadanaDes d┤aquesta pÓgina, us mantindrem puntualment informats de totes les notÝcies, reunions i actes que generi l┤└rea de Participaciˇ Ciutadana, i tambÚ trobareu adreces, webs d┤interŔs, en aquest Ómbit, i un Directori d'Entitats, inscrites en el Registre Municipal d'Associacions i Entitats (RMAE).

Dades de la regidoria

Regidoria de Participaciˇ Ciutadana

Regidor: Amadeu Clofent
aclofent@svmontalt.cat

Auxiliar administrativa: M. Jose Cucurull
participacio@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona