Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Serveis a les persones
Noves Tecnologies
Ordinadors
La societat actual estÓ vivint una transiciˇ, el pas de la societat industrial a la societat de la informaciˇ i del coneixement. Aquesta transiciˇ s'estÓ produint d┤una manera extraordinÓriament accelerada i afecta a tots els Ómbits de la vida, i entre ells s'inclou com un aspecte fonamental la revoluciˇ tecnol˛gica que estÓ suposant una nova transformaciˇ cultural de la qual l'Administraciˇ n'Ús plenament conscient.


Adequar-se a aquests nous hÓbits emergents Ús el motiu pel qual l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt ha creat la Regidoria de Noves Tecnologies amb el ferm prop˛sit d'establir un acostament i interrelaciˇ de les noves tecnologies entre l'Administraciˇ Local i el ciutadÓ.

Aquest Ús un repte ambiciˇs i decisiu per a tots i molt especialment per a l┤Ajuntament que ha d┤impulsar polÝtiques tendents a facilitar el coneixement i la utilitzaciˇ, per part de tots, d┤aquests avanšos tecnol˛gics.

PortÓtilLa Regidoria de Noves Tecnologies vol incidir en la vida professional, acadŔmica, social i cultural de la poblaciˇ, i de manera transversal, en colĚlaboraciˇ amb les diferents regidories d┤aquest govern municipal, treballarÓ perquŔ l┤˙s de les noves tecnologies sigui una realitat, evitant que es converteixin en un motiu d┤exclusiˇ social.

La lÝnia de treball de la regidoria bÓsicament serÓ la de jugar un paper de motor i agent principal del desenvolupament local, sumant persones a la “Societat del Coneixement”, augmentant l'˙s d'Internet entre els ciutadans i difonent l'˙s de les Noves Tecnologies.


Els eixos estratŔgics d┤actuaciˇ de la Regidoria de Noves Tecnologies passen per:

  1. Adequar les Infraestructures tecnol˛giques i de comunicacions locals a fi de garantir uns serveis Ógils i de qualitat en el marc de l'anomenada Societat de la Informaciˇ.
  2. Donar a conŔixer als ciutadans els avantatges de la Societat del Coneixement per tal de mobilitzar recursos i implicar-los en les actuacions que es projectin.
  3. Formar els ciutadans de Sant Vicenš, mitjanšant cursos gratu´ts, per facilitar la seva incorporaciˇ a la cultura de les noves tecnologies
  4. Sensibilitzar, difondre i impulsar la utilitzaciˇ de mitjans i tecnologies innovadores per garantir que Sant Vicenš  s┤incorpori a l'avantguarda de la modernitzaciˇ.
  5. Facilitar l'accÚs a la Societat de la Informaciˇ dels ciutadans per mitjÓ de Punts d'accÚs p˙blic a Internet.

TelecentresLa Regidoria de Noves Tecnologies estÓ segura que per a la consecuciˇ d'aquests objectius comptarÓ amb la inestimable colĚlaboraciˇ de tots els agents socials implicats en aquest projecte i anima tots els ciutadans a sumar-se i a integrar-se en aquest nou model de societat.
└mbits de la regidoria
Dades de la regidoria


Regidor:
 Enric Miralles 
emiralles@svmontalt.cat

TŔcnic informÓtic:
Miquel RodrÝguez
informatica@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

Horari d┤atenciˇ al p˙blic:
De dilluns a divendres:
de 9:00h a 14:00h

Entrevistes amb el regidor:
Amb cita prŔvia

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona