X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Noves Tecnologies
Botó que mostra/amaga menú lateral
Noves Tecnologies
Ordinadors
La societat actual està vivint una transició, el pas de la societat industrial a la societat de la informació i del coneixement. Aquesta transició s'està produint d´una manera extraordinàriament accelerada i afecta a tots els àmbits de la vida, i entre ells s'inclou com un aspecte fonamental la revolució tecnològica que està suposant una nova transformació cultural de la qual l'Administració n'és plenament conscient.


Adequar-se a aquests nous hàbits emergents és el motiu pel qual l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha creat la Regidoria de Noves Tecnologies amb el ferm propòsit d'establir un acostament i interrelació de les noves tecnologies entre l'Administració Local i el ciutadà.

Aquest és un repte ambiciós i decisiu per a tots i molt especialment per a l´Ajuntament que ha d´impulsar polítiques tendents a facilitar el coneixement i la utilització, per part de tots, d´aquests avanços tecnològics.

PortàtilLa Regidoria de Noves Tecnologies vol incidir en la vida professional, acadèmica, social i cultural de la població, i de manera transversal, en col·laboració amb les diferents regidories d´aquest govern municipal, treballarà perquè l´ús de les noves tecnologies sigui una realitat, evitant que es converteixin en un motiu d´exclusió social.

La línia de treball de la regidoria bàsicament serà la de jugar un paper de motor i agent principal del desenvolupament local, sumant persones a la “Societat del Coneixement”, augmentant l'ús d'Internet entre els ciutadans i difonent l'ús de les Noves Tecnologies.


Els eixos estratègics d´actuació de la Regidoria de Noves Tecnologies passen per:

  1. Adequar les Infraestructures tecnològiques i de comunicacions locals a fi de garantir uns serveis àgils i de qualitat en el marc de l'anomenada Societat de la Informació.
  2. Donar a conèixer als ciutadans els avantatges de la Societat del Coneixement per tal de mobilitzar recursos i implicar-los en les actuacions que es projectin.
  3. Formar els ciutadans de Sant Vicenç, mitjançant cursos gratuïts, per facilitar la seva incorporació a la cultura de les noves tecnologies
  4. Sensibilitzar, difondre i impulsar la utilització de mitjans i tecnologies innovadores per garantir que Sant Vicenç  s´incorpori a l'avantguarda de la modernització.
  5. Facilitar l'accés a la Societat de la Informació dels ciutadans per mitjà de Punts d'accés públic a Internet.

TelecentresLa Regidoria de Noves Tecnologies està segura que per a la consecució d'aquests objectius comptarà amb la inestimable col·laboració de tots els agents socials implicats en aquest projecte i anima tots els ciutadans a sumar-se i a integrar-se en aquest nou model de societat.
Dades de la regidoria

Responsable polític:
Javier Granados
granadosoj@svmontalt.cat

Responsable tècnic:
Miquel Rodríguez
informatica@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres: de 9 a 14 h
Dimecres: de 16 a 19 h

Entrevistes amb el regidor:
Amb cita prèvia

Àmbits de la regidoria
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^