X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Territori i Sostenibilitat > Via Pública i Serveis Municipals
Botó que mostra/amaga menú lateral
Via Pública i Serveis Municipals

Un Sant Vicenç MÉS NET amb la col·laboració de tots

Aquesta àrea  és l'encarregada de coordinar i dirigir, entre d'altres, els treballs d'adequació de la via pública i la neteja viària que els operaris de la Brigada de Serveis Municipals duen a terme.


Des de la Regidoria d'Obres i Serveis Municipals, es dirigeixen les actuacions que, en matèria d'obres i de jardineria, serveixen per executar els diferents plans de reposició de l'arbrat, arranjaments de places i espais públics, manteniment d'edificis i instal·lacions municipals, o senyalització de la via pública.


Però, perquè la qualitat de vida estigui d'acord amb la imatge del poble, a més de ser necessària una inversió constant, és important tenir present que gaudir d'un poble net i més habitable és tasca de tots i totes. 

Vetllar per la conservació dels edificis i instal·lacions municipals i prioritzar el manteniment  dels espais públics són altres de les actuacions previstes per aquesta regidoria, encaminades  a avançar en una millor qualitat dels serveis municipals pel que fa al manteniment del municipi.

Totes aquestes actuacions es proposen fer més habitable Sant Vicenç, perquè la via pública és l'espai comú i l'escenari de convivència i relació de la ciutadania.

Dades de la regidoria

Responsable polític:


Cap Brigada Municipal de Serveis:
serveismunicipals@svmontalt.cat


Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 01 99
Fax: 93 791 47 16 / 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

Àmbits de la Regidoria
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^