Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Zona blava
Lliurament de distintius
POUM
Consulta el POUM
Horari i parades del bus urbÓ
Horari i parades
Territori i Sostenibilitat
Obres i Serveis

Un Sant Vicenš M╔S NET amb la colĚlaboraciˇ de tots

Horari setmanal neteja viÓria

Zones de neteja viÓria

Brigada MunicipalAquesta Órea  Ús l┤encarregada de coordinar i dirigir, entre d┤altres, els treballs d┤adequaciˇ de la via p˙blica i la neteja viÓria que els operaris de la Brigada de Serveis Municipals duen a terme.


Des de la Regidoria d'Obres i Serveis, es dirigeixen les actuacions que, en matŔria d┤obres i de jardineria, serveixen per executar els diferents plans de reposiciˇ de l┤arbrat, arranjaments de places i espais p˙blics, manteniment d┤edificis i instalĚlacions municipals, o senyalitzaciˇ de la via p˙blica.


Per˛, perquŔ la qualitat de vida estigui d┤acord amb la imatge del poble, a mÚs de ser necessÓria una inversiˇ constant en renovaciˇ i millora de la via p˙blica, Ús important tenir present que gaudir d┤un poble net i mÚs habitable Ús tasca de tots. Cal recordar que hem d┤utilitzar correctament els contenidors de recollida selectiva (vidre, paper, envasos i fracciˇ orgÓnica) i que cal respectar l┤horari de recollida de la brossa.

ExcavadoraTot i que el camiˇ de recollida de voluminosos recorre els carrers de la vila, segons demanda, els operaris de la Brigada de Serveis Municipals es troben sovint amb abocaments descontrolats. Demanem tambÚ la colĚlaboraciˇ ciutadana per tal  que no es treguin andr˛mines i trastos al carrer, si no s┤ha demanat prŔviament el servei de recollida.


Millorar l┤enllumenat p˙blic, vetllar per la conservaciˇ dels edificis i instalĚlacions municipals i prioritzar el manteniment  dels espais p˙blics sˇn altres de les actuacions previstes per aquesta regidoria, encaminades  a avanšar en una millor qualitat dels serveis municipals pel que fa al manteniment del municipi.


Totes aquestes actuacions es proposen fer mÚs habitable Sant Vicenš, perquŔ la via p˙blica Ús l┤espai com˙ i l┤escenari de convivŔncia i relaciˇ de la ciutadania.

└mbits de la Regidoria
Dades de la regidoria

Regidoria d'Obres i Serveis

Regidor: Robert Subirˇn
rsubiron@svmontalt.cat

Cap de la Brigada Municipal de Serveis:

Quico Calderon

serveismunicipals@svmontalt.cat

Plantada d'arbres
Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon: 93 791 01 99
Fax: 93 791 47 16 / 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona