Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Zona blava
Lliurament de distintius
POUM
Consulta el POUM
Horari i parades del bus urbÓ
Horari i parades
Obres i Serveis
Brigada Municipal de Serveis

TractorLa Brigada de Serveis Municipals de l┤Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt treballa perquŔ els carrers, places i parcs del poble facin mÚs goig. Al capdavant d┤aquest equip hi ha el regidor d'Obres i Serveis, Robert Subirˇn, i el cap de la brigada Ús en Quico Calderˇn.


Els operaris de la Brigada de Serveis Municipals fan feines de paleta, pintura, jardineria, electricitat, fusteria i lampisteria. Tots els operaris d┤aquesta Órea sˇn polivalents i, en qualsevol moment, fan altres treballs segons les necessitats del servei. 


El manteniment de l┤enllumenat p˙blic, la colĚlocaciˇ de la senyalitzaciˇ viÓria vertical i horitzontal dels carrers i places, el manteniment  i neteja dels espais verds del poble, aixÝ com l┤esporgada de l┤arbrat sˇn altres de les funcions encomanades a l┤equip d┤operaris de la Brigada Municipal.

Rotonda
TambÚ sˇn els encarregats de mantenir en condicions les voreres i calšades de la via p˙blica i d┤arreglar els desperfectes dels edificis municipals, aixÝ com de renovar el mobiliari urbÓ malmŔs.

La Brigada, a mÚs, ha d┤estar a punt per actuar en cas d┤emergŔncia, per  resoldre els desperfectes que s┤hagin originat, tant a la via p˙blica com al mobiliari urbÓ, a causa de tempestes, ventades, rierades, etc.


Aquest equip  tambÚ fa possible el muntatge i desmuntatge d┤infraestructures dels actes p˙blics culturals, esportius i socials organitzats per l┤Ajuntament, que es fan a Sant Vicenš de Montalt (Festa Major,  Nadal, ...) AixÝ mateix, gestiona l┤emmagatzematge i distribuciˇ de material divers (escenaris, tanques, llums…) per a les activitats organitzades per les entitats del nostre municipi.

Dades de l'Ómbit

Brigada de Serveis Municipals

Regidor d'Obres i Serveis: Robert Subirˇn
rsubiron@svmontalt.cat

Cap de la Brigada Municipal de Serveis: Quico Calderˇn

TelŔfon: 609 30 30 70
serveismunicipals@svmontalt.cat

Magatzem Municipal:
CamÝ del RocÓ, s/n
08394 Sant Vicenš de Montalt

Horari Brigada de Serveis Municipals:
De dilluns a divendres: de 7.00h a 15.00 hores
Dissabte: de 7.00h a 12.00 hores

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona