X
Suport persones vulnerables
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dilluns, 17 de novembre de 2008  -  10 h matí
“Refugiats. Vides en trànsit” ens acosta a la realitat dels camps de refugiats
Oberta fins al 13 de novembre
Exposició: Vides en trànsitAquesta exposició, que podreu visitar a la Biblioteca Pública La Muntala fins al 13 de novembre, pretén mostrar la realitat en què viuen milers de persones als camps de refugiats de Kiziba i Gihembe, a Rwanda, per mitjà de les fotografies de Sergi Càmara, un curt documental de Marc Beneria i materials diversos que provenen dels mateixos camps.

En l´actualitat hi ha més de 35 milions de persones al món que han hagut de fugir dels seus llocs d´origen, víctimes de la injustícia i de la violència. Moltes d'aquestes persones s'instal·len provisionalment en camps de refugiats o desplaçats, on esperen que la situació als seus països s´estabilitzi socialment i políticament per tornar i reprendre la seva vida quotidiana. Davant una realitat tan complexa, la comunitat internacional i les organitzacions no governamentals duen a terme una tasca fonamental arreu del món per col·laborar amb ells i ajudar-los a sobreviure i afrontar els reptes d´una nova vida.


Els camps de refugiats són l´opció més viable per assegurar protecció i assistència als desplaçats a causa de conflictes, encara que hi ha moltes dificultats per garantir-los els seus drets més elementals. La Fundació ”la Caixa”, a través del seu Programa de Cooperació Internacional, col·labora des del 1997 en diferents projectes per contribuir a millorar les condicions de vida dels refugiats i desplaçats al món.

Horaris:
Matins: dimarts, dijous i dissabtes, de 10:00h a 14:00h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:00h

Lloc: Biblioteca Municipal La Muntala
Durada: Del 23 d'octubre al 13 de novembre
Ho organitza: Biblioteca Municipal La Muntala i Fundació La Caixa
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Exposició
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^