X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´11 de Setembre, actes reivindicatius i festius a Sant Vicenç
Diana Nacional de CatalunyaActes reivindicatius i festius s´entrellaçaran el proper 11 de setembre per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, arreu del Principat. Sant Vicenç de Montalt se suma a aquesta commemoració amb l´ofrena floral el mateix dia 11, lectura del Manifest 2009, a càrrec de l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, cercavila i plantada de gegants amb la Colla de Geganters de la vila i l´acompanyament musical de l´Orfeó Parroquial El Delme que interpretarà Els Segadors. Però hi ha més ingredients per a la celebració d´enguany, com l´audició de sardanes i el vermut popular, que seguiran a l´Ofrena, i el concert de Manu Guix que tancarà els actes oficials.

L´ofrena floral, que es durà a terme a les dotze del migdia a l´avinguda 11 de Setembre, serà l´acte central de la Diada a la població. Més d´una vintena d´entitats, partits polítics i els representants del govern municipal faran la seva ofrena un any més. Des de l´Ajuntament fem una crida a tots els veïns perquè facin també seva la reivindicació dels drets històrics dels catalans i col·loquin senyeres als balcons.

Ja per la tarda, Manu Guix presentarà al Centre Cívic El Gorg el seu primer àlbum en solitari íntegrament en català, Onze Llachs, un excel·lent treball de versions sobre cançons del cantautor de Verges. Serà a partir de les 19h.

Les entrades anticipades es poden adquirir fins al dia 10 de setembre a l´Ajuntament de 9 del matí a 1 del migdia, al preu de 15 euros. El dia 11 de setembre, s´obrirà la guixeta del Centre Cívic dues hores abans de l´inici del concert. Aquest dia, les entrades tindran un cost de 20 euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.09.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^