Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Renovació de les targes de bonificació del bus urbà

La tarja de bonificació dóna dret a utilitzar il·limitadament i de manera gratuïta el servei de transport públic urbà a aquelles persones empadronades al municipi, que reuneixin alguna d'aquestes condicions: jubilat, pensionista, persones en situació legal de discapacitat (33%) i els joves entre els 12 i els 16 anys.

Tarja bus urbàA partir del dia 15 de gener ja podreu acostar-vos a l'OAC de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) a tramitar la renovació de les vostres targes de bonificació del bus urbà. Les renovacions es faran de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 de la tarda.

Caldrà que aporteu la tarja de bonificació de l'any 2014, DNI, tarja de residència o passaport i una fotografia, mida carnet, actual i en color. La renovació té un cost de 3 euros.

La tarja de l’any 2014 deixarà de tenir vigència a partir del 3 de març de 2015, per tant caldrà que no oblideu fer la renovació.

Les persones que tramitin per primera vegada l'emissió de la tarja, caldrà que, a més de la documentació identificativa personal i la fotografia, també aportin documentació que reflecteixi la condició de jubilat, pensionista, o discapacitat, segons el cas. Les noves emissions també tenen un cost de 3 euros.

Tanmateix, aprofitem per oferir-vos informació relativa al Sistema Tarifari Integrat de l’ATM que permet la utilització de diferents modes de transport (metro, autobusos urbans, metropolitans e interurbans, tramvia, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Renfe Rodalies) necessaris per realitzar un desplaçament amb un únic títol de transport, despenalitzant econòmicament els transbordaments.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.01.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^