X
Suport teixit productiu local
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La biblioteca acull l´exposició itinerant “De l´abc al sms”

Exposició abc-smsEntre el 28 de juliol i el 22 d´agost, podeu trobar a la biblioteca l'exposició itinerant “De l´abc al sms”. Es tracta d'una exposició monogràfica ideada i produïda pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT).

La mostra ofereix un recorregut visual per les diferents formes d'expressió literària que s'han utilitzat al llarg de la història, fins arribar als nostres dies. L'exposició parteix del llenguatge de signes, tant auditius, olfactius o visuals. I amb l'aparició de l'escriptura i dels diferents alfabets, la humanitat aconsegueix perdurar els seus missatges en l'espai i en el temps. La mostra utilitza la literatura infantil i juvenil per guiar als visitants per la història del llenguatge i l'escriptura.

Podreu visitar l'exposició a la Biblioteca Municipal La Muntala dins l´horari següent: de dilluns a divendres de 16:00 a 20:30h, els dimarts i dijous al matí de 10:00 a 13:30h i els dissabtes, excepte el mes d´agost, també al matí de 10:00 a 14:00 h.

Aquesta exposició compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, el CLIJ, la Diputació de Barcelona i les Biblioteques Públiques de Catalunya.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.07.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^