X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´homenatge a la gent gran de Sant Vicenç aplega 260 persones

Festa Gent Gran 2011El passat 6 de juliol va tenir lloc a Sant Vicenç, uns dels actes centrals de la 2a Setmana de la Gent Gran, que enguany se celebra entre els dies 2 i 10 de juliol amb un variat programa d´actes organitzats per l´Associació de Gent Gran Els Xurravins en col·laboració amb l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Com ja és tradició la jornada va comptar amb una missa solemne a l´Església de Sant Vicenç, les intervencions musicals de l´Orfeó Parroquial El Delme, que un any més s´ha sumat a la celebració, i un dinar multitudinari, amenitzat amb música de ball, a l'hotel-restaurant Castell de l'Oliver.

Amb 260 comensals, el dinar va transcórrer enmig d'un ambient festiu, on el que el més important era retre homentage a la gent gran del municipi i passar-s'ho bé. Com a mostra d'això, feu una ullada a l'àbum de fotos de la jornada, que tè com a protagonistes a un col·lectiu participatiu i dinàmic, que es caracteritza per la seva implicació en totes les propostes culturals, solidàries, lúdiques, formatives ..., que es programen al llarg de l'any a poble. Però que, a més, destaca per la seva capacitat d'organització i d'elaboració d'activitats que tenen com a destinataris els més veterans de Sant Vicenç.

Festa Gent Gran 2011La jornada, organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, va comptar amb la presència de diversos regidors/es del consistori santvicentí i va estar presidida per l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa. Durant el seu parlament, l'alcalde va voler destacar la total implicació i la gran tasca que, dia rere dia, porta a terme l´Associació Els Xurravins en benefici de la gent gran del municipi. Miquel Àngel Martínez també va tenir paraules de reconeixement a la fortalesa i valentia mostrada per totes aquelles persones grans que han hagut de patir i afrontar moments realment durs i difícils al llarg de la seva vida. Valors que, juntament amb l´esperança, els hi va demanar que transmetin als seus fills i nets per tal que “plegats puguem plantar cara a una crisi, que sacseja tota la societat i fa patir moltes famílies".
Festa Gent Gran 2011  Festa Gent Gran 2011
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^