X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els Xurravins reten homenatge als seus dos socis de més edat

Homenatge gent gran
El passat diumenge, 11 de juliol, l´Associació de Gent Gran Els Xurravins va baixar el teló dels actes programats amb motiu de la celebració de la Setmana de la Gent Gran 2010 amb un acte, celebrat al Centre Cívic El Gorg, que va servir per retre homenatge als dos socis de l´entitat  de més edat. Així, la senyora Trini Ferrer Casals i el senyor Antonio González Serrano, ambdós nonagenaris, van rebre el reconeixement per part de la junta Directiva i dels seus companys i amics de l´entitat, que van omplir de gom a gom el teatre del Cívic, i per part de l´Ajuntament, representat per l´alcalde i diversos regidors i regidores del consistori santvicentí.


Espectadors


La vesprada festiva va arrencar a les sis de la tarda i, a banda de l´acte d´homenatge, va comptar amb les intervencions del president de l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, Evarist March, i de Raimon Cornudella, expresident i membre de l´actual Junta Directiva. La part artística i d´entreteniment va anar a càrrec de Pep Plaza i els seu espectacle “Clònica d´humor”.  Miquel Àngel Martínez i Camarasa, alcalde de Sant Vicenç de Montalt, es va ocupar de cloure l´acte,  adreçant unes paraules al nombrós públic que es va sumar a la celebració.
Taller de cuinaExposició


L´acte del dia 11 va cloure tota una setmana d´activitats destinades a la gent gran del municipi, que han estat organitzades per l´Associació de Gent Gran Els Xurravins amb el suport i la col·laboració de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Activitats que han servit d´aparador per mostrar l´ampli i divers ventall de propostes que l´entitat ofereix de manera habitual a les persones grans: xerrades, col·loquis, tallers de pintura, dibuix o cuina, cursos, exposicions, espectacles, campionats de billar o futbolí, etc.
FutbolíXerrada


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.07.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^