Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Gent Gran de Sant Vicenç visita el Castell de Montesquiu i la Casa Museu Verdaguer
La sortida es farà el dia 22 de setembre

MontesquiuDimecres, 22 de setembre, l'Associació de Gent Gran Els Xurravins realitzarà una nova sortida. En aquesta ocasió en direcció a les comarques d´Osona i del Ripollès i amb destí al castell de Montesquiu. Situat entre els termes municipals de Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora i Sora s´hi troba aquest castell que, possiblement, té el seu origen en l'enclavament d'una torrassa de guàrdia que va fer edificar el comte Guifré I “El Pilós”, al segle IX. No és fins a mitjans del segle XIV que l'actual castell passa de ser un casalot destinat a la defensa a convertir-se en una residència fortificada.

El preu de la sortida és de 38 euros per als socis de l´Associació de Gent Gran Els Xurravins i 40 euros per als no socis,  amb esmorzar i dinar inclosos. Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos al Casal de la Gent Gran, ubicat al Centre Cívic, de dilluns a divendres d'11 a 12 del matí. Places limitades.

La sortida també inclou una visita a la Casa Museu Verdaguer, un dels museus literaris més antics de Catalunya que va obrir les seves portes l´any 1967, en ple franquisme, impulsat per la societat civil, especialment pels Amics de Verdaguer. La Casa Museu forma part de la casa familiar on el poeta va viure els primers anys de la seva vida.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.09.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^