X
Suport persones vulnerables
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa el procés de preinscripció al centres escolars de Sant Vicenç

Preinscripció escolarLes dates de les preinscripcions als centres d´Educació infantil i primària
(3-12 anys) i de Secundària obligatòria (12-16 anys) per al curs 2011-2012 a Sant Vicenç de Montalt es portaran a terme del 14 al 25 de febrer de 2011, ambdós inclosos.

Aquest període de preinscripció no és vàlid per als cursos de Llar d'infants (de 0 a 2 anys). El període de preinscripció per a l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers s'obrirà en els pròxims mesos.


Com a novetat, aquest any el Govern de la Generalitat ha aprovat un nou criteri en cas d'empat en el recompte de punts. Amb aquest criteri complementari s'atorgarà 5 punts per l'alumnat que hagi tingut pare, mare, tutor o germans escolaritzats, en ensenyaments declarats actualment gratuïts i universals, al centre per al qual es presenta la sol·licitud. Amb la introducció d'aquest nou criteri es vol donar valor a la implicació de les famílies en la tria del centre educatiu dels fills/es.
 
Des d'aquest espai podeu consultar la normativa completa i la informació establerta pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per als períodes de preinscripció i matrícula.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^