X
Suport persones vulnerables
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alumnes i professors d´un institut alemany visiten l´Ajuntament de Sant Vicenç

Alumnes IES
Dimecres passat a la tarda, alumnes i professors de l´institut Gymnasium am Wal, de la població alemanya de Verden, acompanyats d´una representació de professors, pares, mares i alumnes de 3r d´ESO de l´IES de Sant Vicenç de Montalt, van visitar l´edifici consistorial,on van ser rebuts per l´alcalde de la vila, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i una representació del govern municipal, formada pels regidors/es, Mª Lluïsa Grimal, Amadeu Clofent i Enric Miralles.


Alumnes IES  Alumnes IES


La Sala de Plens es va quedar petita per acollir al nombrós grup de joves estudiants i els seus acompanyants, que van seguir amb atenció les paraules del director de l´IES de Sant Vicenç, Enric Torras, les de la regidora d´Educació, Mª Lluïsa Grimal, i les de l´alcalde, qui es va adreçar als convidats, alternant l´alemany i el català, per donar-los la benvinguda i felicitar ambdós instituts per haver posat en marxa aquesta iniciativa d´intercanvi d´alumnes.


Alumnes IESL´acte va finalitzar amb un intercanvi de presents (llibres d´ambdues poblacions), la signatura en el Llibre d´Honor i un petit berenar de benvinguda.

Aquesta visita s´emmarca en el programa d´actes dissenyat amb motiu de l´intercanvi  d´alumnes entre els instituts de Sant Vicenç i Verden (Alemanya), que es va iniciar el passat 20 de març, amb l´arribada de la delegació alemanya, i clourà el dia 25, quan els 30 alumnes i els seus professor tornin a casa seva.


El programa d´intercanvi es completarà el proper mes de maig (del dia 2 al dia 8) quan 27 joves santvicentins, alumnes de l´IES, acompanyats d´un grup de professor, es traslladin fins a Verden.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.03.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^