X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja s´han adjudicat els primers horts lúdics municipals per a la gent gran
El passat 1 d´abril es va portar a terme, a la Sala de Sessions de l´Ajuntament, el sorteig públic que va distribuir un total de 7 parcel·les, de 30 m2 cadascuna, entre les persones que van sol·licitar un dels horts lúdics municipals per a la gent gran.
Us recordem que, en total, s´oferien 23 parcel·les, que es troben ubicades a les feixes del parc dels Germans Gabrielistes. L'Ajuntament amb aquesta iniciativa pretén oferir a la gent gran del municipi una alternativa per mantenir-se vital i activa. Els horts són propietat del consistori, però els cedeix a les persones grans perquè utilitzin l´espai per cultivar verdures, hortalisses o flors. Dins de l´espai de conreu, també hi haurà un punt d´aigua de rec, un armari per guardar-hi les eines i un compostador.

Si esteu interessats en gaudir d´un d´aquest horts, podeu fer la sol·licitud a l´OAC de l´Ajuntament (C/Sant Antoni, 13). Trobareu els requisits necessaris per accedir a una de les parcel·les disponibles al Reglament que regula la gestió i el funcionament del horts lúdics municipals.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.04.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^