X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Reorganització del servei ferroviari a causa d´unes obres a l'estació de Sants
Del 4 al 27 d'agost de 2011

Tren de rodalies
Unes obres a l´estació de Sants afectaran els trens de rodalies, regionals i llarga distància del 4 al 27 d´agost. Per tant, si sou usuaris del servei de rodalies de Renfe sapigueu que la línia del Maresme es troba entre les afectades. L´operació obliga a interrompre les connexions ferroviàries entre Sants i les estacions de Bellvitge i l´Hospitalet, i comportarà  una reorganització del servei.

Pel que fa a la línia del Maresme, l´R1, els trens no prestaran servei entre Arc de Triomf i Molins de Rei, perquè iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l´Estació de França. D´aquesta manera per continuar viatge els clients disposen de la línia R2 nord amb enllaç a El Clot-Aragó per continuar fins Passeig de Gràcia i Sants o bé el metro, les línies L1 i L4 a l´Estació de França.  L´Estació de França també serà el punt d´arrencada quan el tren surti en direcció a Maçanet-Massanes. D´altra banda, per anar a l´aeroport, hi haurà una llançadora ferroviària des del Prat. Des de Sants, la connexió amb l´aeroport serà via busos, que sortiran cada 15 minuts.

Això serà pel que fa a les rodalies, però les obres també afectaran els regionals. Les línies del sud R13, R14, R15 i R16 aniran desviades per Vilafranca del Penedès i començaran o acabaran el trajecte a l´Hospitalet, des d´on s´haurà de seguir amb metro fins a Barcelona.

Renfe ofereix informació sobre totes les línies a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i al telèfon gratuït 900 41 00 41.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.07.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^