X
Campanya de donació de sang i plasma
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nou tiquet turístic: Propera parada... el Maresme
El Maresme, destinació turística de proximitat durant tot l'any

Propera parada... el MaresmeDes d'aquest mes d´agost, a les estacions de rodalies de Renfe es comercialitza el tiquet turístic Maresme, que té com a objectiu posar el Maresme més a prop d'aquelles persones que cerquen un lloc a la vora de casa per passar un dia de lleure i conèixer nous indrets.

El tiquet turístic Maresme ha estat una iniciativa del Consorci de Turisme, que vol potenciar la destinació Costa de Barcelona-Maresme com a destí de turisme de proximitat durant tot l'any, i de Rodalies Catalunya. L'acord al qual han arribat les dues entitats permet als usuaris adquirir un bitllet especial que, a més del viatge d'anada i tornada en tren, els hi facilita l'accés a descomptes especials en rutes i en diferents establiments.

Seguint la premissa que el Maresme pel seu clima, per les seves característiques i pel conjunt d'ofertes de lleure que programa és un territori per visitar durant tot l'any, el tiquet turístic Maresme estarà disponible durant tot l'any.

Consulteu AQUÍ el fullet especial "Costa de Barcelona-Maresme. Propera parada... el Maresme" , que s´ha editat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, i es distribueix en totes les estacions de la xarxa de Rodalies.

El tiquet turístic Maresme es pot adquirir a qualsevol estació de la xarxa de rodalies. El seu preu va vinculat a les zones de manera que la tarifa per zona d'un bitllet d'anada i tornada és el següent:

Zona 1: 2,90 €
Zona 2: 3,40 €
Zona 3: 5,00 €
Zona 4: 6,30 €
Zona 5: 7,70 €
Zona 6: 9,80 €

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.08.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^