X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Afectacions de trànsit i del bus urbà per la celebració d'una nova edició del Challenge
La N-II quedarà tallada al trànsit entre les 7.30h i les 19h

Challenge octubre 2011Com en les edicions anteriors, la celebració del III Challlenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional de llarga distància que se celebrarà al Maresme, comportarà modificacions en el recorregut del bus urbà i talls de circulació en tot el tram de la N-II al seu pas per la nostra localitat.

Així, a partir de les 7.30h del diumenge 2 d'octubre, agents de policia començaran a impedir l'accés de vehicles a l'N-II. L'hora aproximada per al restabliment total de la normalitat és prevista a les 19h. Durant el desenvolupament de la competició, l'alternativa serà l'autopista C-32 que serà de lliure accés.

Les afectacions vindran donades per la disputa de la prova de ciclisme que integra aquesta triatló que se celebra per tercer any consecutiu al Maresme. En concret, els participants hauran de recórrer una distància total de 180 km a través de la N-II entre els municipis de Calella i el Masnou.

A banda de la prova de ciclisme, el més de 1.100 triatletes provinents de 36 països que participaran en el Challenge Costa de Barcelona-Maresme hauran de superar una prova de natació (3.800m a mar obert a Calella) i una marató (42,2 km fent 4 voltes Calella-Pineda-Santa Susanna, amb entrada a meta a Calella.


Per veure, totes les afectacions de la circulació urbana que es produiran al Maresme, consulteu la informació facilitada per les diferents policies municipals: www.ccmaresme.cat/document.php?id=7956   


Aquí ARXIUS/2011/MOBILITAT/Challenge_2011_bus.pdf trobareu les modificacions en el recorregut del bus urbà de Sant Vicenç de Montalt.

En aquest enllaç www.challenge-barcelona.es/ trobareu tota la informació sobre el III Challenge.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.09.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^