X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Centre Cívic acull una exposició itinerant de mobilitat urbana
L'exposició romandrà oberta del 16 al 30 d'octubre

Exposició Mobilitat 2.0El Centre Cívic El Gorg acull, fins al 30 d'octubre, l'exposició Mobilitat 2.0. Cap a una nova cultura de la mobilitat urbana, organitzada per la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
 
La mostra té com a objectiu principal donar a conèixer com s'està treballant la mobilitat des de l'administració local. Per fer-ho, l'exposició planteja una sèrie de reflexions sobre el model de mobilitat actual i mostra també diferents actuacions dutes a terme als municipis de la província de Barcelona en l'àmbit de la mobilitat, la seguretat viària i l´accessibilitat.
 
A través de set panells temàtics, l'exposició dóna a conèixer experiències d'interès en els diferents mitjans de transport: mobilitat a peu, bicicleta, transport públic i vehicle privat i en diferents tipologies de municipis, tant municipis petits, mitjans o grans; municipis d'àmbit urbà i metropolità i municipis d'àmbit rural. D'una forma sintètica i entenedora, l'exposició ens mostra les bases i línies estratègiques de la mobilitat sostenible i la necessitat de fer una transició cap a una nova cultura de la mobilitat urbana.
 
Mobilitat 2.0. Cap a una nova cultura de la mobilitat urbana es podrà visitar, fins al 30 d´octubre, de dilluns a divendres (de 10.00 a 20.00 hores) i els dissabtes i diumenges (d´11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00h). Els festius que no s´escaiguin en diumenge, l'espai romandrà tancat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^