X
Suport persones vulnerables
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alumnes de 3r d´ESO de l'institut visiten l'Ajuntament

Curs 3r ESO InstitutEs farà una pista d’Skate al poble? Quan tindrem el nou institut? Com has arribat a ser president del Consell Comarcal del Maresme?... han estat algunes de les preguntes que prop d’una vintena d'estudiants de 3r d’ESO de l’institut han plantejat a l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt i president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, en la visita que han fet avui a les dependències municipals.

Els estudiants han vingut a la Casa de la Vila per tal de conèixer d’a prop com treballa l’Àrea de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament, i més concretament com funciona el web municipal, ja que a classe estan estudiant l’optativa “Reporters 2.0” i han creat un bloc, on expliquen les coses que van succeint a l'institut.

A la Sala de Sessions han demostrat molt d’interès en veure la manera com s’administra la web corporativa, com s’editen els continguts, s’afegeixen imatges i arxius a les notícies o s’envien notes de premsa al llistat de subscriptors.

Durant més d’una hora han escoltat atentament les explicacions de la persona adscrita a l’Àrea de Comunicació i Premsa i han estat conversant amb l’alcalde, que ha anat responent les seves preguntes mentre una de les estudiants gravava l’entrevista. Per acabar, foto de família amb els estudiants i el seu professor.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^