Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fem Festa Major, apunta't!!!
Del 10 al 17 d'agost


Enguany, al programa de Festa Major apareix publicada una de les obres guanyadores dels Jocs Florals 2012. Es tracta del relat curt “Vols ser-ne el protagonista”, de la Núria Ballester, que va aconseguir el 1r premi en prosa del grup B (9 a 11 anys).

Les fotos del programa de Festa Major d’Estiu 2012 són d’en Toni Buch.

Programa Festa Major

Festa Major d'Estiu 2012Sant Vicenç ja té ben a punt el programa d’actes de la seva Festa Major, que començarà el dia 10 d’agost i s’allargarà fins al dia 17. Adaptada al context d’austeritat que en aquests darrers anys està caracteritzant la gestió municipal, la festa, com sempre, ens convidarà a viure amb intensitat uns dies plens d’activitat de tota mena, on no hi faltaran les propostes més tradicionals ni tampoc la música o el cinema, a més d’una llarga llista d’activitats per a tots els públics, sardanes, cercaviles, correfocs i espectacles infantils, entre altres.

No trobarem a faltar, doncs, les activitats imprescindibles i més esperades per tots, com són el correfoc amb la Colla de Diables de Caldes i el bany de nit, els balls amb els grups Què Tal i Latin Swing, l’Anada a Ofici en companyia dels gegants de la vila, les sardanes, el castell de focs o la cantada d’havaneres i el rom cremat a la vora del mar.

CapgrossosPares i mares, apunteu-vos a l'agenda les activitats que faran gaudir d’allò més els vostres fills i filles. No us les podeu deixar perdre!. Des de la tradicional Bibliogimcana, enguany dedicada als enigmes, passant per l’esperada cita amb la sessió de cinema a la fresca, fins la festa infantil que se celebrarà a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors el 13 d’agost. Hi haurà cançons, inflables, jumping i un canó d’escuma perquè tothom es pugui remullar al ritme de la millor música... Tot en un sol espectacle!.

Enguany, repeteix el Mercat al Mar, que es farà les tardes dels dies 10, 11 i 12 d’agost al passeig Marquès Casa Riera. Un mercat molt mariner que acollirà parades d’alimentació i d’artesania a l’indret més adient: arran de mar.

Mercat al MarComplementant totes aquestes propostes també hi haurà la celebració de l'ofici en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció, amb l'actuació de l’Orfeó Parroquial El Delme, el sopar i el vermut populars, i una
excel·lent proposta musical que, sota el títol "Orfeu i Eurídece", ens acostarà al naixement de la música.

Els joves també trobaran el seu espai en la Festa Major d’enguany, ja que la Regidoria de Joventut, a través de l’Espai Jove "El Cau", ha programat un concert a la platja, que comptarà amb la participació de diversos grups. La cita és el dia 14 d’agost a partir de les 5 de la tarda.

La Festa Major d'Estiu 2012 clourà la nit del 17 d'agost a la terrassa de la biblioteca, on se celebrarà una sessió ben especial de contes per adults, protagonitzada pels contes de Pere Calders.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.08.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^