X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xerrada sobre mobilitat segura per a la gent gran


L'organització d'aquesta xerrada va a càrrec de l’Associació de Gent Gran Els Xurravins.

Mobilitat seguraEl dimecres dia 13 de febrer, a les 6 de la tarda, tindrà lloc al Casal de la Gent Gran una xerrada sobre mobilitat segura, destinada a la gent gran, que pretén conscienciar i orientar als participants davant dels perills derivats de la mobilitat.

Es tracta d’una activitat gratuïta i està orientada a donar formació i consells bàsics d’actuació en els desplaçaments de mobilitat quotidiana i en la seguretat personal. Així, de manera lúdica i divertida, es farà un recordatori i “posta a punt” dels participants en temes relacionats amb la conducció, especialment sobre reflexos, atenció, visió i capacitat per actuar tant com a conductors com a vianants, amb la finalitat d’evitar riscos per imprudència.

Aquesta és la tercera i darrera d'un cicle de xerrades, impulsat per la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC) i la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà dels Mossos d’Esquadra, amb l’objectiu d’oferir assessorament sobre prevenció de riscos i consells de seguretat a la gent gran.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.02.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^