X
Abonaments Piscina Municipal
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dones i discriminació, una conferència per acostar-nos a la realitat quotidiana de les dones del tercer món
Dimecres 13 de març a les 6 de la tarda

Discriminació donesDones i discriminació als països menys desenvolupats, és el nom de la conferència que tindrà lloc, el dimecres 13 de març, a les sis de la tarda, al Casal de la Gent Gran Els Xurravins, i que servirà per cloure el programa d’activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

La discriminació de la dona ha estat, i encara és, un tema de debat en la societat actual. Partint de la globalització, com a procés de canvi social en el qual es veu immersa la població mundial, veurem com aquesta pot afectar les dones del tercer món de manera general. Com s’estableixen les relacions familiars i quin és  el paper que es reserva a la dona en els països menys desenvolupats? Quins tipus de discriminació pateix? Tot això i molt més és el que ens explicarà el ponent de la xerrada, Carlos Sánchez-Valverde Visus.

Aquesta conferència, gratuïta i oberta a tothom, està impulsada per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de la Fundació  Internacional Olof Palme i l’Associació de Gent Gran Els Xurravins.

No hi falteu. Us hi esperem!.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.03.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^