X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xerrada informativa sobre la situació actual dels afectats per les participacions preferents i obligacions subordinades
Dilluns, 29 d'abril, a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Gorg

OCICEl proper dilluns 29 d'abril, a les 6 de la tarda, tindrà lloc al Centre Cívic El Gorg una xerrada informativa sobre les darreres novetats en matèria de participacions preferents i obligacions subordinades, tant de la situació dels afectats de Caixa Laietana que es van veure obligats a fer el bescanvi a accions, com de les dues vies per reclamar: l’arbitral i la judicial.

Aquest acte, organitzat pel Consell Comarcal del Maresme amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, va adreçat als maresmencs i maresmenques afectat per aquests productes bancaris. La sessió estarà conduida pel president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa. Hi participaran:

  • Mariló Gramunt, presidenta de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya 
  • Arianna Serras, representant d'APREDEF (Associació per a la Defensa d'Afectats per Preferents) 
  • Diego Herrera, representant de PEBM/Estafabanca 
  • Un representant del Col·legi d'Advocats de Mataró
Ja ha comença el procés d'arbitratge sobre les preferents de Bankia

Bankia ha començats el procés d'arbitratge per a minoristes titulars de participacions preferents i deute subordinat que van ser emesos per les caixes d'estalvis que van donar lloc al grup.

L'entitat rebrà les sol·licituds fins al 30 de juny vinent, data límit de recepció, i les remetrà a l'auditora KPMG perquè elabori un informe sobre si cadascuna reuneix els requisits per participar en el procés d'arbitratge segons els criteris fixats per la comissió de seguiment.

En cas que a un client se li comuniqui que no compleix els requisits establerts mantindrà oberta la via judicial per canalitzar la reclamació, mentre que els que se sotmetin a arbitratge hauran de comptar amb el vistiplau de la junta arbitral de consum, els àrbitres de la qual decidiran, de manera individual per a cada client, si se li dóna la raó i l'import que li correspon. En aquest últim cas, la decisió serà vinculant i no recurrible.

En aquest enllaç de l’Agència Catalana de Consum trobareu tota la informació sobre aquest tema.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.04.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^