X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els Amics dels Pessebres estrenen pessebre i exposició


Us convidem a llegir l’article sobre el Pessebre vivent de Sant Vicenç de Montalt que el company, Joan Rabat, ha publicat amb motiu del 50è aniversari del Nativitate Christi, al Butlletí de l'Associació de Pessebristes de Mataró.

Amics dels Pessebres   Amics dels Pessebres

El proper diumenge 15 de desembre a les 12 del migdia, els Amics dels Pessebres de Sant Vicenç de Montalt inauguren al Centre Parroquial El Delme el pessebre monumental que des de fa 33 anys venent realitzant cada Nadal i una exposició dedicada a “De Nativitate Christi”.


Pessebre 2013El pessebre d’enguany, porta per títol ”Un camí de Sant Vicenç a Betlem - Pessebre del Tricentenari 1714-2014" i és el primer pessebre didàctic, educatiu i pedagògic de Catalunya. Es tracta d’una obra monumental de 70 m2, dedicada principalment a la mainada i al jovent, si bé poden gaudir-ne els visitants de totes les edats.

Tanmateix, aquest Nadal, els Amics dels Pessebres també ens conviden a visitar l’exposició “Un record de 50 anys – De Nativitate Christi”, una mostra  video-fotogràfica de l’obra “De Nativitate Christi “, de Sor Isabel de Villena, que fou escenificada els anys 60 i 70 del segle passat, i que tan bon nom va donar al nostre poble en aquells anys.  

És previst que el dia de la inauguració hi assisteixin actors i actrius que el varen fer possible, al mateix temps que es retrà homenatge a tots aquells que hi van col·laborar i ja no estan entre nosaltres.

El Pessebre de Sant Vicenç i l’exposició “De Nativitate Christi” romandran oberts del 15 de desembre fins al 26 de gener. Es podran visitar les vigílies de festa i dies festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.12.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^