X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El cicle "Forma't" aconsegueix una excel·lent acollida

Forma'tUn cop finalitzat el cicle Forma't, adreçat a empresaris, emprenedors i persones en situació d'atur, el balanç és molt positiu. Un total de 230 persones han participat en aquest programa, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica.

D'ençà que els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i de Sant Andreu de Llavaneres van posar en marxa el cicle, a la nostra vila s'han ofert 10 accions formatives que, en tots els casos, han rebut una excel·lent valoració per part dels usuaris i han aconseguit una molt bona acollida, pel que fa a l'assistència.

El Forma't perseguia millorar les competències personals i professionals de les persones que hi han participat. La introducció de les tecnologies de la informació als negocis i la motivació per a la recerca de feina i per a la creació d´empreses han estat els eixos temàtics de les jornades que també han ofert interessants xerrades a Llavaneres.

Forma'tLes sessions del Forma't s'han impartit al Centre Cívic El Gorg i al nou espai que  l'Ajuntament ha habilitat a l'equipament municipal de l'Av. Verge de Montserrat, on es troben també les dependències de l'Espai Jove, dels Serveis Socials de Base i del Consultori Mèdic. La nova aula formativa, amb capacitat per a 30 persones, compta amb wiffi, projector i pissarra.

Destacar la participació altruista dels docents que han impartit les diferents sessions formatives de curt format d'aquest cicle. En aquest sentit, el consistori santvicentí vol agrair a Norbert Monfort, consultor freelance; Santi Jañez,de KS Assessors; Míriam Cerdan, de KDMI; Georgina Dalmau i Jordi Mont, de Milimetrick Marketing; i Jordi Sancho, de Munip, que hagin posat a disposició de l'Ajuntament i dels participants del Forma't el seus coneixements i el seu temps.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.12.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^