X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nova eina per a comunicar incidències a la via pública

DesperfectesL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a disposició dels veïns i veïnes una aplicació (app) per a dispositius mòbils amb la voluntat de vehicular d'una manera més àgil i eficaç les incidències que els ciutadans detectin a la via pública.

SantviAPProp permet notificar incidències de la via pública a través de fotografies i geolocalització. El procediment és molt ràpid i senzill. Només cal adjuntar una foto de la incidència amb una breu descripció i per geolocalització, l'aplicació s'encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en què s'ubica la mateixa. Un cop enviada, el responsable rep notificació de la mateixa i, a partir d'aquest moment, s'inicien els tràmits per donar solució a la incidència detectada.

SantviAPProp  està disponible de forma gratuïta per als sistemes operatius Android i iOS, només cal descarregar-la, instal·lar-la i començar a utilitzar-la.

Tanmateix, us recordem que al web municipal www.svmontalt.cat també disposeu d'un formulari per a comunicar qualsevol tipus d'incidència a la via pública.

En cas que vulgueu fer arribar alguna proposta, queixa o suggeriment relacionats amb anomalies als espais públics (miralls de trànsit o senyals malmesos, fanals o semàfors en mal estat, sots a la via pública...), només cal que empleneu aquest breu qüestionari, que també us ofereix la possibilitat d'adjuntar-hi fotografies, i ens posarem en marxa per solucionar les incidències detectades.


OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^