www.svmontalt.cat

L’Associació de Gent Gran Els Xurravins ha triat per a la sortida al teatre del 7 de novembre Mar i cel, que Dagoll Dagom torna a portar als escenaris en el seu 40è aniversari.

Mar i celTorna Mar i cel, el musical que ha fet història, el drama reconvertit en cant a l'esperança que ha emocionat i commogut centenars de milers d'espectadors. Coincidint amb el seus 40 anys de vida, Dagoll Dagom puja Mar i cel a l'escenari per tercer cop i l’Associació de Gent Gran Els Xurravins l'ha escollit per a la propera sortida al teatre, que es farà divendres 7 de novembre. Les entrades, que inclouen bus, ja estan a la venda a la Secretaria de la Gent Gran per 40 euros. Es poden adquirir fins el 22 d'octubre.

Un espectacle sobre la intolerància i la incomprensió entra dos móns, orient i occident. Dues religions eternament enfrontades - la islàmica i la cristiana-. Un bella història d'amor impossible entre una noia cristiana i un corsari morisc. Una història amb innombrables paral·lelismes amb el món en què vivim. Un musical basat en la pirateria de la mediterrània del segle XVII i en l'expulsió del regne d'Espanya de 300.000 moriscos decretada per Felip II l'any 1609...

Mar i celLa fitxa de la sortida

  • Data: 7 de novembre
  • Lloc: Teatre Victòria
  • Sortida: 19.30 h, a les portes del Centre Cívic El Gorg (l'obra comença a les 21.30h)
  • Durada de l'obra: dues hores trenta cinc minuts amb entreacte inclòs 
  • Preu: 40 € (inclou entrada al teatre i bus)
  • Venda d'entrades: fins el 22 d’octubre. Places limitades
Publicat el 22.09.2014