X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt inicia els treballs per posar en marxa la convocatòria de les places de tècnic superior d'Enginyeria i de tècnics mig i superior d'Arquitectura

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat els treballs per redactar les bases que regiran la convocatòria del procediment de selecció per a la cobertura de les places de funcionari de tècnic superior d’Enginyeria i de tècnics mig i superior d’Arquitectura.

A data d’avui i des de l’any 1996 aquestes tasques s’han vingut desenvolupant majoritàriament com a servei de consultoria externa atesa la grandària del municipi. Tot i així, l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va sol·licitar a la Diputació de Barcelona l’elaboració d’una relació de llocs de treball per definir la situació de la plantilla de personal municipal.

Tanmateix, a causa del context de crisi econòmica i de les limitacions que imposa la legislació estatal pel que fa a la incorporació de nou personal a les administracions públiques, l’esmentada relació de llocs de treball no ha estat aprovada. No obstant, l’Ajuntament de Sant Vicenç va encarregar un informe a la Diputació de Barcelona en relació a la valoració de la possibilitat de poder convocar aquestes places de personal funcionari. L’informe de la Diputació de Barcelona estableix que en aquest cas, l’autoritat administrativa l’ha d’exercir personal funcionari i que aquestes places exerceixen aquesta autoritat administrativa, motiu pel qual queda justificada la seva convocatòria.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.01.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^