www.svmontalt.cat


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número de març de la revista d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març.

La revista també inclou informació sobre les obres de buidatge i neteja que s'estan portant a terme al llac del parc dels Germans Gabrielistes, les activitats previstes en el marc del 8M, el lliurament dels nous distintius d'aparcament per a residents o les propostes lúdico-esportives que organitza la Regidoria d'Esports durant les vacances de Setmana Santa, i la presentació del nou projecte Joves en Marxa que té per objectiu fomentar les capacitats del jovent, entre d'altres temes.

Com és habitual també hi trobareu l'editorial de l'alcalde i la Tribuna política amb els escrits dels diferents grups municipals. A la contraportada us hem preparat l'agenda amb els esdeveniments i activitats previstes per a aquest mes.

Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt de març:

InfoMontalt març 2023

InfoMontalt març 2023

Fitxer: InfoMontalt_111_Marc_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 960.39 kB

Publicat el 03.03.2023