www.svmontalt.cat

El tabac al descobertEls joves de Sant Vicenç poden visitar fins al 7 de juny l’exposició itinerant 'El tabac al descobert' de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu la prevenció del tabaquisme. L’exposició, instal·lada al Centre Cívic El Gorg, va adreçada a nois i noies de dotze a catorze anys, edat en què molts n’inicien el consum, i a aquells d’edats immediatament anteriors al moment de màxim risc. Dades recents informen que l’edat mitjana d’inici del consum de tabac és als 13,5 anys.

El propòsit d’aquesta iniciativa és evitar, o si més no ajornar, l’experimentació amb el tabac. Es pretén generar actituds contràries al consum de tabac i refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai.

La mostra consta d'informacions i estímuls agrupats en deu plafons, una guia de dinamització, un joc interactiu de preguntes i respostes i una pàgina web, des d’on es pot descarregat material elaborat per ajudar a generar debat entre els alumnes.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla municipal de prevenció de drogodependències de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Publicat el 29.05.2017