X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Centre Cívic El Gorg acull una exposició per prevenir el tabaquisme entre el jovent

El tabac al descobertEls joves de Sant Vicenç poden visitar fins al 7 de juny l’exposició itinerant 'El tabac al descobert' de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu la prevenció del tabaquisme. L’exposició, instal·lada al Centre Cívic El Gorg, va adreçada a nois i noies de dotze a catorze anys, edat en què molts n’inicien el consum, i a aquells d’edats immediatament anteriors al moment de màxim risc. Dades recents informen que l’edat mitjana d’inici del consum de tabac és als 13,5 anys.

El propòsit d’aquesta iniciativa és evitar, o si més no ajornar, l’experimentació amb el tabac. Es pretén generar actituds contràries al consum de tabac i refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai.

La mostra consta d'informacions i estímuls agrupats en deu plafons, una guia de dinamització, un joc interactiu de preguntes i respostes i una pàgina web, des d’on es pot descarregat material elaborat per ajudar a generar debat entre els alumnes.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla municipal de prevenció de drogodependències de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^