www.svmontalt.cat


L’Ajuntament de Sant Vicenç ofereix un nou programa de ‘mentoring’ a persones que s’han d’enfrontar a un procés de selecció de personal.

Servei Local d'Ocupació

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha posat en marxa un nou programa de mentoring adreçat a persones que tinguin una entrevista laboral i la vulguin preparar. Aquesta acció s’inclou en el Pla d'actuació ‘Banc d’Oportunitat2018’ que preveu beneficiar persones en atur, emprenedores i empreses, i té l’objectiu de dotar d’eines a les persones que s’han d’enfrontar a un procés de selecció de personal perquè puguin superar-lo amb èxit.

El programa de mentoring ofereix suport personalitzat i gratuït a aquelles persones que vulguin preparar una entrevista laboral i que prèviament hagin contactat amb l’Ajuntament mitjançant una trucada al 93 791 47 18 o enviant un correu electrònic a promocioeconomica@svmontalt.cat.

En aquest servei es facilitarà informació sobre els diferents tipus d'entrevistes que hi ha, consells pràctics per l'abans, el durant i el després de l'entrevista de feina, destacant les competències clau que es posen en joc per a aconseguir una nova feina. Destacar que l’agenda de les trobades s’adaptarà a les necessitats de les persones interessades, adequant-se al dia previst per a la realització de l’entrevista real, i que les sessions es duran a terme comptant amb dades reals del lloc de treball al qual s’opta i de l’empresa destí.

El servei de mentoring s’ofereix durant tot l’any.

Publicat el 27.01.2018