www.svmontalt.cat
El servei de mentoring s'ofereix durant tot l'any i estÓ destinat a persones que s'han d'enfrontar a un procÚs de selecciˇ de personal


Aquest dimecres 8 de maig de 17 a 19h, s’ha programat el taller ‘Tinc un currÝculum, com puc millorar-lo per trobar feina?’. La formaciˇ Ús gratu´ta, oberta a tothom i es durÓ a terme al Centre CÝvic El Gorg. Us hi podeu inscriure enviant un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat Tallers recerca feina


La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt ha posat en marxa una nova ediciˇ del programa de mentoring adrešat a persones que tinguin una entrevista laboral i la vulguin preparar. Aquesta acciˇ s’inclou en el Pla d'actuaciˇ Banc d’Oportunitats 2019 que preveu beneficiar persones en atur, emprenedores i empreses, i tÚ l’objectiu de dotar d’eines a les persones que s’han d’enfrontar a un procÚs de selecciˇ de personal perquŔ puguin superar-lo amb Ŕxit.

El programa de mentoring ofereix suport personalitzat i gratu´t a aquelles persones que vulguin preparar una entrevista laboral i que prŔviament hagin contactat amb l’Ajuntament mitjanšant una trucada al 93 791 47 18 o enviant un correu electr˛nic a promocioeconomica@svmontalt.cat.

En aquest servei es facilitarÓ informaciˇ sobre els diferents tipus d'entrevistes que hi ha, consells prÓctics per l'abans, el durant i el desprÚs de l'entrevista de feina, destacant les competŔncies clau que es posen en joc per a aconseguir una nova feina. Destacar que l’agenda de les trobades s’adaptarÓ a les necessitats de les persones interessades, adequant-se al dia previst per a la realitzaciˇ de l’entrevista real, i que les sessions es duran a terme comptant amb dades reals del lloc de treball al qual s’opta i de l’empresa destÝ.

.

Publicat el 05.05.2019