www.svmontalt.cat
L'encesa de la foguera donarà el tret de sortida a la festa de Sant Joan, amb sopar popular i música de revetlla


Com cada any, en arribar aquestes dates, us oferim un seguit de consells i recomanacions que ens resultaran a tots plegats de gran ajut a l'hora de gaudir de les revetlles amb seguretat:

Revetlles amb precaució: petards, fogueres, correfocs, gastronomia i consum, consells sanitaris...



Revetlla Sant Joan


La flama del Canigó arribarà a Sant Vicenç des del cim de la Catalunya Nord per encendre la foguera de Sant Joan, la vesprada del 23 de juny. La flama recorrerà la distància que separa el cim del Canigó del Maresme a mans de voluntaris/es, i s’espera que el darrer grup de rellevistes, format per membres de MontalTrek, arribi als volts de les 20h a l’esplanada del Camp Municipal de Futbol.


Flama Canigó


Tot seguit, el regidor de Cultura i Festes, Amadeu Clofent, procedirà a la lectura del Manifest d’enguany escrit per Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural. En acabat, es farà l’encesa de la foguera popular i s’oferirà coca i cava als assistents.

La Nit de Sant Joan a Sant Vicenç serà una nit amb molta gresca a la pista annexa al pavelló, que obrirà portes a les 22h per acollir el sopar popular, a base de pa amb tomàquet, embotits, coca de Sant Joan, aigua, vi i cava, que compartiran més de 150 persones.

La festa continuarà encara gràcies a l'Orquestra Marinada que, un cop acabat el sopar, s'ocuparà de posar música i ritme a la revetlla amb una sessió de ball, oberta a tothom.

Publicat el 20.06.2018