www.svmontalt.cat

Brigada Municipal de Serveis

Des del Servei Local Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja s'està treballant en les noves iniciatives per al foment de l'ocupació, dirigides a les persones usuàries del Servei.

Les accions que es duran a terme estan relacionades amb la inserció laboral, estaran coordinades des del Consell Comarcal, i compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Les principals línies de treball se centren en tres programes que combinen formació i treball, i van adreçats a diferents col·lectius.

El primer programa anirà destinat a persones empadronades al municipi, majors de 45 anys, aturades de llarga durada i que hagin esgotat la prestació per desocupació i/o subsidi.

Pel que fa al segon programa, també anirà dirigit a persones empadronades a Sant Vicenç, en aquest cas, aturades de llarga durada i que siguin perceptores de la paga per Renda Mínima d´Inserció (PIRMI)

Aquestes dues actuacions combinen formació transversal i professionalitzadora amb un contracte real de treball, ja que durant 6 mesos les persones que hi participin passaran a formar part de la Brigada Municipal de Serveis de l'Ajuntament.

En quant al tercer programa, "Joves per l'Ocupació", va destinat a joves de 16 a 24 anys (fins a 30 anys en cas de disposar de certificat de discapacitat igual o superior al 33%), sense graduat de l´E.S.O. o amb graduat i sense estudis post obligatoris .

El programa contempla l'acompanyament, la tutorització la formació professionalitzadora i les pràctiques en empreses dels joves que hi participin. També es contempla una possible contractació amb una durada de 6 mesos.

Les persones interessades a rebre informació sobre els diferents programes poden posar-se en contacte amb el Servei Local d'Ocupació de la Regidora de Promoció Econòmica trucant al telèfon 93 791 47 18 o mitjançant un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat 

Publicat el 30.09.2015