C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
Les jornades s'han presentat avui al migdia al restaurant “La Caleta” de Sant Vicenç de Montalt. L’acte ha estat presidit per Miquel Àngel Martínez i Camarasa, president del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal, i alcalde en funcions de Sant Vicenç, que juntament amb el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, Josep Civit, han presentat les novetats de l’edició d’enguany.
Ja són aquí les Jornades gastronòmiques del peix i el marisc. Des d’avui i fins al 26 de juliol, els amants dels fruïts de mar tenen la possibilitat de gaudir de plats i menús especials preparats per prop d’una seixantena de restaurants de 14 municipis de la comarca. Sant Vicenç hi participa amb el restaurant “La Caleta”.
En aquesta edició, a banda de Sant Vicenç, hi participen establiments de 13 municipis: Arenys de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Vilassar de Dalt.
Els restaurants i la seva oferta es poden consultar en el fullet promocional que ha editat el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a través del projecte Productes de la Terra-Maresme. En aquest opuscle també es publiquen diverses receptes facilitades per diferents restaurants
![]() | Jornades Gastronòmiques peix i marisc 2015 Fitxer: PeixMarisc15.pdf Format: Acrobat-PDF |