X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Sant Vicenç de Montalt
Botó que mostra/amaga menú lateral
Sant Vicenç de Montalt
Un poble amb encant. Veniu! Us hi esperem!


Ubicació Sant Vicenç de MontaltSant Vicenç és un poble acollidor, ple d'història, tradicions i records amb gent oberta i participativa, acostumada a donar la benvinguda a tots aquells que arriben buscant  un lloc que combini  la tranquil·litat i el bon repòs, on gaudir de la bellesa d´alguns dels seus racons i paratges, amb una oferta prou engrescadora de festes populars, activitats culturals i lúdiques i amb uns serveis de qualitat.

Amb una població de prop de 6.500 habitants, Sant Vicenç ofereix, tant al resident com al visitant, un municipi obert al mar i envoltat alhora de muntanyes.

No deixeu de visitar-nos amb ocasió de les nostres festes majors: la d'Hivern o Festa Gran, el 22 de gener en honor del nostre Patró, Sant Vicenç i  la d'Estiu, el  15 d'agost.

Durant aquest dies, i al llarg de tot l'any, us podreu submergir en un món de tradicions, festa, llum i gatzara, tot gaudint d'un seguit d'activitats festives, esportives, culturals i lúdiques. Tot un mar d'activitats al vostre abast!    

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^