X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Pla d´Accessibilitat de Sant Vicenç garantirà la qualitat de vida dels ciutadans
L'equip de govern segueix endavant amb el Pla d´Accessibilitat, que ha estat redactat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l´ONCE, amb la finalitat bàsica d'establir les intervencions i els criteris necessaris que s´han de dur a terme en els entorns de l´espai públic, l´edificació i el transport per aconseguir que Sant Vicenç de Montalt sigui un municipi per a TOTHOM.

L´objectiu és abordar, en l´àmbit de l´accessibilitat, un procés integral de transformació del municipi i no pas fer tan sols intervencions aïllades que no porten mai a una solució de futur. Els beneficiaris d´aquest pla són tots els ciutadans: nens, joves, adults, gent gran, persones amb discapacitat... Qualsevol millora que es realitzi per facilitar la mobilitat i comunicació de la població  representarà una millora de la comoditat i seguretat de tots el ciutadans.

En els darrers anys, aparellat a l´augment de població, hi ha hagut un fort increment del nombre total de desplaçaments tant a nivell intern com extern. De la mateixa manera, el parc mòbil ha crescut i paral·lelament la via pública s´ha vist sotmesa a modificacions: voreres estretes o en mal estat que dificulten el trànsit de persones grans o de cotxets de nens, vehicles mal aparcats que ocupen l´espai dels vianants, etc.

El Pla d´Accessibilitat ens permetrà establir un equilibri entre el vianant i el vehicle potenciant el primer i trobant mesures alternatives per al segon. En definitiva, les actuacions i propostes que contempla el Pla d´Accessibilitat en els àmbits de la via pública, els edificis, el transport i la comunicació ens facilitaran el retorn a una vila on el vianant pugui moure´s amb comoditat i amb seguretat, que pugui gaudir de l´espai urbà i que un passejar per el carrer sigui motiu de satisfacció.

Publicat el 08.08.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^