Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fil a l´agulla a la urbanització de diversos carrers de la vila
La Regidoria d´Urbanisme ha obert la licitació d´un seguit de concursos per adjudicar la redacció dels projectes i l´execució de les obres d´urbanització de diversos carrers de la vila. Sant Josep, Joan Miró, Sant Jordi i Drac són els carrers que presentaran una fisonomia ben diferent quan les obres estiguin enllestides. Així mateix, les actuacions d´aquesta primera fase de les obres de jardineria que es realitzaran al Parc del Germans Gabrielistes  permetran que, en poc temps, puguem gaudir d´un mosset del que serà, una vegada enllestida la segona fase de les obres, a més del parc de tota la vida un nou jardí botànic que convidarà a passejar tot gaudint de la natura.

Tot seguit us fem cinc cèntims amb les principals dades dels concursos:

  • Carrer Sant Josep:  obert el termini de presentació de propostes; preu licitació: 150.000€; termini d´execució: 1 mes per la redacció del projecte i 3 mesos per a l´execució de les obres.
  • Carrer Joan Miró:  obert el termini de presentació de propostes; preu licitació: 180.000€; termini d´execució: 1 mes per la redacció del projecte i 3 mesos per a l´execució de les obres.
  • Carrers Sant Jordi i Drac (parcial): obert el termini de presentació de propostes; preu licitació: 150.000€; termini d´execució: 1 mes per la redacció del projecte i 3 mesos per a l´execució de les obres.
  • Obres Jardineria Parc dels Germans Gabrielistes: presentació de propostes fins el 14 d´agost; preu licitació: 196.500€; termini d´execució de les obres: 3 mesos
Publicat el 10.08.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^