X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Anem al Tívoli, a veure "La revista negra o New Orleans Forever"
L´Opéra-Comique de Paris, dirigida per Jérome Savary, ens ofereix un magnífic musical, a cavall entre el swing i el jazz de Novas Orleáns, inspirat en el muntatge que va donar a conèixer a París el 1923 a Joséphine Baker i al clarinetista de jazz Sydney Bechet.

La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza, el divendres  26 de gener, una nova sortida en grup al Teatre Tívoli per veure el musical “La revista negra. New Orleáns Forever". Aquesta obra, amb nou actors en escena, dotze músics i deu ballarins, dibuixa pinzellades sobre la vida dels negres a Amèrica, el gospel, el blues, els tambors africans i les influències cubanes sobre el jazz. Com a cloenda final, l´espectacle ofereix una grandiosa jam session col·lectiva.


Les entrades es poden adquirir fins al 19 de gener al Centre Cívic El Gorg pel preu de 35 euros, que inclouen l'entrada al teatre i el servei d'autocar d'anada i tornada. El punt de sortida i arribada en autocar serà davant del Centre Cívic i es preveu la sortida cap a Barcelona a les 19.30h.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.01.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^