Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ara és el torn de la Festa Major!
Des del 12 de gener i fins al 4 de febrer, a casa nostra serà festa gran. I com totes les festes necessiten d´un pregoner per arrencar a caminar, el senyor Evarist March serà l´encarregat de donar el tret de sortida a aquest Sant Vicenç ´07 amb un pregó que intuïm proper i ple de saviesa, si tenim en compte l´ampli bagatge que ha anat atresorant al llarg dels molts anys que va fer de carter del poble, i la seva experiència com a membre de dues entitats molt rellevants de la vila com són Els Xurravins i L´Emled.

AQUÍ trobareu el Programa de Festes
Una cita que conjuga tradició i modernitat, on tothom té cabuda


La Festa Major d´enguany arriba farcida de propostes ben atractives per a grans i petits, perquè aquest Sant Vicenç ‘07 serà sobretot, un punt d´encontre, de convivència i de gaudi, on tothom tindrà cabuda. El programa que han confeccionat la Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura és la prova que aquests dies els carrers de la nostra vila seran plens d'activitats i actes perquè tothom trobi motius suficients per sortir, i compartir l´alegria i disbauxa que ens brinda la màgia de la festa. Des dels concerts de música clàssica, a l´actuació de “Els Pets”; des d'expressions culturals tradicionals com les funcions de teatre, a altres manifestacions lúdiques autòctones com l´Escudellada;  des d'activitats per als infants fins als actes adreçats a la gent gran; sense oblidar la Trobada Gegantera, la Montalt-Bike (B.T.T.), el Ball de Festa Major, la Jornada de Portes Obertes a la nova comissaria de la Policia Local... o la recuperada Fira Medieval. Tots i cadascun dels ciutadans i les ciutadanes de Sant Vicenç i també els nostres visitants tindreu un motiu per animar-vos a viure la festa com a protagonistes indiscutibles.

L´Ajuntament  vol fer un reconeixement públic a les hores de dedicació i el treball desinteressat que han dut a terme les entitats i persones que han fet possible aquesta explosió d'activitat i alegria que és la Festa Major. Des d´aquestes pàgines, felicitem, doncs, tots els col·laboradors i col·laboradores, i la tasca de coordinació de la Regidoria de Cultura.

Destacar que el cartell que donarà vida i color a les festes d´enguany és obra de Ferran Travesa, guanyador del concurs organitzat per la Regidoria de Cultura per triar la imatge del Programa Oficial de la Festa Major Sant Vicenç 2007. Trobareu tota la informació relativa a les festes, actes, horaris, llocs, etc., a l´Agenda d´aquest webl i al Programa Oficial que, com cada any, farem arribar a casa vostra.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Diumenge, 11 de febrer de 2007
Esgotats els tiquets
Publicat el 08.01.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^