X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Enterrament de la Sardina acomiada el Carnaval ‘07
Les fotos de l'Enterrament de la Sardina ens han estat facilitades per l'associació BALLPLA i l'AMPA de l'Escola Bressol ens ha fet arribar les del Carnaval de "Els Garrofers"
La pluja no va ser obstacle perquè el passat dimecres, 21 de febrer, un centener de persones responguessin a la  crida, feta per l´associació santvicentina BALLPLA, per acomiadar les festes de Carnaval d´enguany amb la celebració de l´Enterrament de la Sardina. A les 7 de la tarda, davant del Centre Cívic es van començar a aplegar vídues ploraneres, dimonis i dimoniets, morts molt vius... i un munt de gent amb canyes de pescar a la mà. La comitiva fúnebre va desfilar pels carrers de la vila, i finalment a l´explanada del camp de futbol els assistents van acomiadar al Senyor Carnestoltes, a recer dels paraigües i de les brases, amb una sardinada popular.


Dies abans, les escoles havien estat les encarregades de donar la benvinguda a les festes de Carnaval que aquest any ha caigut ben aviat. Al llarg de tota la setmana, el Senyor Carnestoltes va poder veure complagut com els alumnes complien les seves ordres i el divendres, 16 de febrer, va quedar bocabadat en veure les disfresses que els nens i nenes de Sant Vicenç lluïen. La rua infantil, protagonitzada pels alumnes del CEIP Sant Jordi i de l´Escola Bressol Els Garrofers, va escampar confetti, música i rialles per allà on passà.



El CEIP Sot del Camp tampoc es va quedar enrere a l´hora de les celebracions en honor de la Reina Carnestoltes, i tota l´escola es va omplir de color i alegria amb la varietat de disfresses fruitals que  van lluir els menuts i menudes. Per arrodonir la festa, cadascuna de les tres escoles va preparar un berenar a base de xocolata que va fer que petits i grans es llepessin els dits.

Però els actes programats amb motiu del carnaval van tenir continuïtat al llarg de tot el cap de setmana amb un seguit d´actes organitzats per la Regidoria de Joventut. Així, el Centre Cívic va acollir el diumenge, 18 de febrer, una festa infantil, amenitzada pel grup Paperina, i un concurs de disfresses que va comptar amb força imaginació i una alta participació, ja que un centenar de nens i nenes van lluir de pirates, princeses, indis, bruixes o herois.

I el dilluns, 19 de febrer, festiu als centres escolars de la vila, també va haver-hi festa gran al Cívic per la mainada. Van ser molts els nens i nenes, acompanyats de papes i mames, que al llarg de tot el matí van anar desfilant per l´inflable i per l´espai multimèdia que s´havia muntat amb consoles i  PCs.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.02.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^