X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'esport i la solidaritat viatgen a l'Índia
L'Ajuntament, un any més, col·labora amb el projecte amb una subvenció de 850 euros


Per onzè any consecutiu, el CF Santvicentí s'ha desplaçat fins a Anantapur (Índia) per dur a terme el seu ja tradicional campus de futbol solidari en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer.

Campus Índia 2018

Ara fa deu anys que el CF Santvicentí, dins dels seus programes d’actes solidaris, va engegar un projecte esportiu conjuntament amb la Fundación Vicente Ferrer. El santvicentí Pere Ferrer, en va ser l’ideòleg, recolzat per  entrenadors i coordinadors del club, així com per empresaris del municipi i altres voluntaris.

La intenció d’aquest projecte és col·laborar per ajudar a pal·liar la pobresa extrema d’aquest territori i lluitar contra els prejudicis a través de l’esport.

Durant deu dies, del 28 d’abril al 7 de maig, un grup format per 11 voluntaris, vinculats al CF Santvicentí, romandran a la seu de la Fundació Vicente Ferrer per portar a terme el projecte del campus. Aquest dies treballaran amb nens i nenes amb sessions teòriques i pràctiques. I també contribuiran a la formació dels col·laboradors d’allà, que en el futur, seran els entrenadors dels participants durant tot  l’any.


Campus Solidari Índia


Aquest any, que serà l’onzè, l’expedició ha viatjat a l’índia amb 350 quilos de material esportiu, equipacions, pilotes, guants, material d’entrenament i botes, aportat per la Fundació Damm, la Federació Catalana de Futbol, la Fundació FC Barcelona, el RCD Espanyol i cinc empreses santvicentines.

Després de deu anys, també s’ha aconseguit que a les instal·lacions de la Fundació Vicente Ferrer s’hagi creat una gran ciutat esportiva on cada setmana es disputen diferents lligues de futbol.

Destacar que tots els voluntaris es paguen personalment les despeses de desplaçament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^